Otteluraportti: Onnistumisten ilta Espoossa

K-Espoo – TUTO Hockey 3-7 (1-0, 1-2, 1-5)

Tilastot 

Turkulaiset pistivät tuulemaan, kun K-Espoo kaatuu komein 3-7 numeroin. Lue raportti ja katso kooste.

Ottelun alkutahdit olivat vauhdikkaat ja viihdyttävät. TUTOn pelaamisessa oli aavistuksen verran enemmän tekemisen meininkiä ja ylivoimakuviotkin pyörivät kauniisti. Valitettavasi tämä ei näkynyt tulostaululla, sillä erän ensimmäisestä ja ainoasta maalista vastasi K-Espoon Kurtis McLean.

Toinen erä alkoi turkulaisten kannalta herkullisissa merkeissä, kun Waltteri Hopponen iski lukemat tasoihin Saku Salmisen ja Jonne Jantusen syötöistä. Hyvät uutiset jatkuivat alle kymmenen minuutin kuluttua, kun Elias Karvonen vei TUTOn johtoon Mikko Laineen ja Matias Lehtosen avustamana.

Vaikka johtoasemaa puolustettiin kiitettävästi, ei onnettaren suosio kestänyt summerinsoittoon saakka. Espoolaisten Aleksi Järvinen onnistui tasoittamaan puntit erän viimeisellä minuutilla, joten viimeiselle kolmannekselle lähdettiin tuloksellisesti puhtaalta pöydältä.

Kolmas erä tarjosikin sitten turkulaisille todellista lätkäeuforiaa. Ensimmäisen kymmenen minuutin sisään TUTO mätti peräti kolme maalia. Ensin onnistui Matias Lehtonen, Mac Hollowellin ja Jasper Ranniston tarjoiluista. Seuraavaksi maalinälkäänsä tyydytti kahteen otteeseen TUTOn oma kasvatti Mark ViitanenJesper Larinmaan, Timi Lehden ja Olli Valtolan suosiollisella myötävaikutuksella.

K-Espoo lähti tavoittelemaan kavennusta reippaalle riskillä: ottamalla erän puolivälin ylivoimatilanteessa maalivahdin pois tontiltaan. Kuuden kenttäpelaajan taktiikka ei kuitenkaan tuottanut haluttua tulosta, sillä Mikko Laine onnistui heittämään lätyn tyhjänä möllöttäneeseen verkkoon, vieden TUTOn alivoimalla jo 2-6 johtoon.

Jos espoolaisten rangan rusahdus ei vielä kuulunut tarpeeksi selkeästi, syvensi heidän tuskaansa vielä Matias Lehtonen, jonka ylivoimamaalia avustivat Juho Mäkelä ja Elias Karvonen. Pientä lohtua K-Espoo sai viimeisen minuutin 3-7 kavennuksesta, josta vastasi Tommi Takaveräjä. Kauden komeimpiin kuuluvien loppulukemien tuottamaa riemua ei tämä veto kuitenkaan himmentänyt.

Ottelun huippuhetket

 

TUTO matkaa seuraavaksi pistejahtiin Tampereelle. Keskiviikkona 25.11. pelattavassa ottelussa vastaan asettuu KOOVEE. Matsi alkaa kello 18.30, ja voit seurata sitä Ruutu+ -palvelusta.

Kotijäällä lätkästä päästään nauttimaan perjantaina 27.11., kun vieraaksi saapuu K-Vantaa. Kiekko tippuu tuttuun aikaan kello 18.30, ja liput otteluun saat täältä

 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää