Otteluraportti: Kovaa peliä ja komeita osumia Kupittaan kaukalossa

TUTO – FPS 4-1 (0-0, 3-0, 1-1)

Tilastot

Maalikooste

TUTO kaataa kauden avausottelussa FPS:n selvin numeroin 4-1. Raportin tarjoaa Kodin1.com.

Kauden avausottelussa TUTOn vastustajaksi saapui Forssan Palloseura. Ilta kuitenkin avattiin juhlallisissa ja peritutolaisissa merkeissä. Yli vuosikymmenen uran TUTOssa tehnyt Janne Ollila kukitettiin ja hänelle myönnettiin ansaitusti paikkansa TUTO-legendojen riveissä.

Kun juhlakalu oli pudottanut avauskiekon, oli aika siirtyä kaupungin värikkäimmän lätkän pariin. Ensimmäisessä erässä riitti vauhtia, vaikka maalit antoivat odottaa itseään. TUTO hallitsi tapahtumia ja rakenteli kauniita kuvioita, mutta aina löytyi jokin forssalainen ruumiinosa kiekon tielle.  

Toisessa erässä alkoivatkin sitten verkonheilutuskekkerit. Avausmaali syntyi ylivoimalla jo ensimmäisellä minuutilla, kun Mark Viitanen tälläsi lätyn pussiin. Sulokasta suoritusta säestivät syöttäjinä Joonas Larinmaa ja Juho Virtanen, jotka hoitivat oman tonttinsa mallikkaasti.

Pitkään ei tarvinnut TUTOn toistakaan onnistumista odotella. Niklas Konttila löysi syötöllään Joonas Larinmaan lavan, josta kiekko löysi tiensä verkon perukoille varmalla vedolla. Ja kuten vanha sanonta kuuluu, ei kahta ilman kolmatta; erän 3-0 päätöslukemiin turkulaiset vei Olli Valtola, Tino Sirénin ja Anton Vasilevin syötöistä.

Kolmannessa erässä Forssan ohjelmassa oli tasoihin pääseminen. Pientä toivoa toi Joonas Uimosen 3-1 kavennusmaali, mutta tämä etsikkoaika loppui jäähyilyn myötä lyhyeen. Lopullisen niitin ja illan viimeisen maalin teki ylivoimalla Juho Virtanen, Mikke Levon ja Oskari Kalajanniskan avustuksella. Uusi kausi siis avattiin komealla 4-1 voitolla ja täydellä pistepotilla.

TUTO ei pääse lepäämään laakereillaan montaakaan tuntia, sillä huomenna tie vie vieraspeliin Espooseen. Kiekko-Espoo-TUTO-matsi alkaa kello 20.00 ja voit seurata sitä suorana C More –palvelussa.

Kotona pelataan seuraavaksi perjantaina 1.10., kun vastaan asettuu Kajaanin Hokki. Ottelu alkaa kello 18.30 ja liput saat ennakkoon täältä.

Kuva: Shaun Duncan

Jaa eteenpäin:

TUTO ja hyökkääjä Topias Kaski ovat solmineet loppukauden mittaisen sopimuksen. Puolitoista kautta Jukureiden organisaatiossa viettäneen, turkulaislähtöisen...

Lue lisää

Viime viikon kolmessa ottelussa riitti tapahtumia ja käänteitä useamman otteluviikon edestä. Kaksi kotipeliä HK Zemgalea vastaan...

Lue lisää

TUTOn hyökkääjätähti Roope Ranta kävi toimittamassa Lausteen perhekuntoutuskeskukseen 100 kappaletta ottelulippuja TUTOn otteluihin. Perhekuntoutuskeskuksen johtaja Kim...

Lue lisää