Otteluraportti: Kevätkauden avausvoitto – KOOVEE kaatui perjantai-illan taistossa

TUTO – KOOVEE 5 – 2 (1-0, 1-1, 3-1)

Tilastot

TUTO otti voiton KOOVEEsta ja katkaisi pitkän tappioputkensa. TUTO oli liikkeellä vieraita reippaamalla jalalla vieden ottelun nimiinsä 5-2.

Ottelu alkoi tasaisissa tunnelmissa, kun molemmat joukkueet tunnustelivat voimasuhteita. Peli ehti vanheta reilut viisi minuuttia, kun maalinteon aloitti TUTO. Olli Valtola puttasi Jesper Larinmaan syötöstä kiekon ohi KOOVEE-maalilla torjuneen Kimmo Rautiaisen. TUTO pääsi erän aikana kahdesti ylivoimalle, ja varsinkin jälkimmäisessä mylly pyöri hyvin, mutta tulosta ei maalin muodossa syntynyt. Kotijoukkue puolestaan sai jäähyn aivan erän lopussa, josta suurin osa jäi kärsittäväksi toiseen erään.

Toinen erä alkoi TUTOn ollessa vajaamiehinen, mutta johtoasemissa. Karri Aho toi kuitenkin vieraat tasoihin ylivoimalla. TUTO karisti erän alun vaikeudet, kun Kristian Tuohilampi niittasi kiekon KOOVEEn verkkoon ja taululle numerot 2-1. KOOVEE pääsi heti seuraavassa vaihdossa läpiajoon, mutta Tapparasta takaisin TUTOn maalille palannut Kari Piiroinen otti komean kopin, nollaten vieraiden maalintekoyrityksen. Peli pyöri TUTOn hyökkäyspäädyssä, mutta enempää maaleja ei toisessa erässä nähty.

Viimeisen erän alkuminuuteilla KOOVEE sai iskettyä kiekon TUTOn verkkoon tasoittaen ottelun. Kauaa ei numerot kuitenkaan pysyneet tasoissa, kun kauden ensimmäistä Mestis-otteluaan pelaava Adam Kalaj upotti maalin kulmalta pelivälineen vieraiden verkkoon. TUTO oli päässyt maalin makuun ja lisää tuli heti perään, kun onnistujan virkaa toimitti Juho Virtanen. Ottelun lähestyessä loppuaan koetti KOOVEE kiriä vielä ilman maalivahtia, mutta Jonne Jantunen viimeisteli tyhjiin. TUTO karisti ison taakan harteiltaan ja otti kevätkauden avausvoittonsa.

TUTOn pelit jatkuvat heti huomenna lauantaina 13.3. klo 17.00, kun TUTO matkaa Heinolaan Peliittojen vieraaksi. Ottelua voit seurata Ruutu+-palvelusta.

Ottelun huippuhetket:

 

 

 

Jaa eteenpäin:

alkusarja uuden edessä mestiksessä TUTOn kausi käynnistyi monen vuoden tauon jälkeen U20 Mestiksessä. Kauteen lähdettiin turkulaisimmalla...

Lue lisää

KAUDEN 24-25 KAUSIKORTIT MYYNNISSÄ NYT!  Nyt myynnissä rajoitettu erä kausikortteja erikoishintaan! Jokainen kausikortti on numeroitu, joten...

Lue lisää

TERVETULOA KEVÄÄN 2024 TUTO-RISTEILYLLE! Risteilemme Viking Linen kanssa maailman upeimmassa saaristossa lauantaina 18.5.2024 Varma kevään merkki...

Lue lisää