Otteluraportti: K-Vantaa vahvempi keskiviikkoillan Mestis-klassikossa

TUTO Hockey – K-Vantaa 2-6 (1-0, 0-4, 1-2) TILASTOT

Ottelukoosteen ja lehdistötilaisuuden löydät tekstin alta.

TUTOn ja K-Vantaan kohtaamisessa panokset olivat kovat. Tällä kertaa sarjapaikkaansa puolustavat lohipaidat olivat turkulaisille liian liukkaita.

Ensimmäinen erä starttasi TUTOn kannalta parhaalla mahdollisella tavalla, kun Alexander Nikulin löi lätyn pussiin alle minuutin peliajan jälkeen. Herkulliset syötöt tarjoilivat Niko Ahoniemi ja Lassi Vanhatalo. Salama-alkua seuranneet 19 minuuttia puolestaan tarjoilivat tasavahvaa ja nopeaa lätkää, jossa paikkoja oli kummallakin joukkueella. 

Vantaalaiset aloittivat ottelun toisen kolmannekseen selvästi kotijoukkuetta paremmalla jalalla. Myös tulosta syntyi tasaisesti, sillä vierasjoukkue onnistui maalinteossa neljä kertaa. Erän lohipaitaisia onnistujia olivat Oliver Kiljunen, Aleksi Halme, Julius Valtonen ja Roope Niskanen. Tämän shokkihoidon jälkeen TUTOn maalia vartioimaan luisteli Kimmo Rautiainen.

Kotijoukkue lähti kolmanteen erään sisuuntuneena, mutta takamatka alkoi näyttää nopeasti liian pitkältä jäljellä olevaan aikaan suhteutettuna. Toivonpilkahduksen ottelun viimeisille minuuteille toi tuttu mies, kun Alexander Nikulin kavensi maalieron kahteen TUTOn pelatessa ylivoimalla ja ilman maalivahtia. Syöttöpisteet korjasivat Jere Rouhiainen ja Niko Ahoniemi.

Loppukiri ei kuitenkaan riittänyt. Ensin K-Vantaan Aleksi Halme löi kiekon turkulaisten tyhjään maaliin, jonka jälkeen verkonheiluttamisessa onnistui vielä Eetu Mäki. Tulostaulun loppulukemiksi muodostui siis 2-6, ja TUTO jäi tällä kertaa pisteittä.

Kaupungin värikkäimmän jääkiekkojoukkueen uusi näytönpaikka on perjantaina 28.2. Marli Areenalla. Todellisessa kuuden pisteen ottelussa vastaan asettuu IPK. Liput karhunpeijaisiin saat edullisesti ennakkoon täältä.

Ottelukooste

Lehdistötilaisuus

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää