Otteluraportti: Iltaottelun pisteet jäivät Espooseen

K-Espoo – TUTO  4-1 (0-0, 2-1, 2-0)

Tilastot

Maalikooste

 

TUTO jäi pisteittä jäähyjen värittämässä ottelussa, kun K-Espoo nappasi voiton numeroin 4-1. Otteluraportin tarjoaa trademax.fi.

TUTO matkasi voitokkaan kotiavauksen jälkeen K-Espoon vieraaksi. Kiekko tippui jäähän tavanomaista myöhemmin, vasta iltakahdeksalta. Myöhäisillan ottelu näytti sopivan hyvin molemmille joukkueille ja vauhtia riitti kummassakin kenttäpäädyssä. Viiden minuutin pelin jälkeen TUTO pääsi koettamaan kaudenavauksessa hyvin toiminutta ylivoimaansa.  TUTO-merkkinen mylly pyöri, mutta tilanteista huolimatta kiekko ei osunut verkkoon. Erän loppupuoliskolla K-Espoo pääsi puolestaan ylivoimalle vieraiden vaihtovirheen johdosta. Epäonni kasaantui ja TUTO joutui taistelemaan hetken kahden miehen vajaalla. Omissa ei soinut, joten ottelu jatkui tasamiehityksellä. Erän loppu sujui TUTOn hienoisessa hallinnassa, mutta tauolle lähdettiin maalitta.

Numerot taululla vaihtuivat toisen erän ensimmäisessä vaihdossa, kun K-Espoo iski kiekon maaliin heti aloitusvoiton jälkeen. TUTO joutui vielä alivoimalle ja espoolaiset käyttivät tilanteen hyväkseen lisäten johtoaan. Altavastaajan asemaan päätynyt TUTO lähti hakemaan tasoitusta. Apua urakkaan antoi ylivoima, jonka jälkimainingeissa onnistujana operoi Alexander Nikulin pussittamalla lätyn maalin edustalta K-Espoon tolppien väliin. Syöttäjinä toimivat Jesper Larinmaa sekä Anton Vasilev. Loppuerä sujui vauhdikkaasti, mutta enempää maaleja ei nähty.

Viimeinen kolmannes ehti edetä puoleenväliin, kun espoolaiset siirtyivät jälleen kahden maalin johtoon. Tunteet alkoivat kuumeta ja TUTO-paita päätyi jo tutuksi käyneeseen jäähyaitioon. TUTO pelasi vahvan alivoiman, eikä K-Espoo saanut tilanteita aikaan. Joukkueiden ollessa tasalukuisia, onnistuivat espoolaiset kuitenkin jälleen ohittamaan Jere Huhtamaan.  Paremmuutta mittailtiin painimalla, ja jäähyaition ovet kävivät molemmille joukkueille. Numerot taululla pysyivät Espoon sininutuille 4-1, joten TUTO joutui kotimatkalle pisteittä.

TUTO jatkaa pelejään perjantaina 1.10. Kupittaan jäähallilla, kun vastaan tulee Kajaanin Hokki.  Ottelu alkaa klo 18.30 ja ennakkoliput otteluun saat täältä . Ottelua voi seurata suorana myös C More –palvelussa.

Kuva: Shaun Duncan

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää