Otteluraportti: FPS kaatuu puhtaalla pelillä numeroin 0-2

FPS – TUTO Hockey 0-2 (0-1, 0-1, 0-0) 

Tilastot 

Iltapuhteen onnistujina Valtteri Virtanen, Roope Kallio ja Kari Piiroinen. Lue raportti ja katso kooste sekä Valtteri Virtasen haastattelu.

Ottelu starttasi sähäkästi ja kummallakin joukkueella oli omat tilaisuutensa, turkulaisilla tosin astetta otollisemmat. Katsojat pääsivät nauttimaan tasaisesta vääntämisestä ja nopeasti kääntyvistä tilanteista. Ensimmäistä maalia saatiin odottaa erän viimeiselle minuutille, jolloin Valtteri Virtanen latasi komean kudin forssalaisten verkkoon. Syötöt toimittivat Jere Karlsson ja Jesper Larinmaa.

Maistuvasta 0-1 johtotilanteesta alkanut toinen erä kului pääosin TUTOn komennossa. Hieman eriskummallisempiakin tapahtumia kentällä tosin nähtiin.

Neljän minuutin kohdalla forssalaiset pääsivät ylivoimalle ja samanaikaisesti turkulaisten maalia vartioineen Kari Piiroinen oli pakotettu siirtymään varustekorjaukseen vaihtoaition puolelle. Veräjänvartijaksi vaihtui siis hetkeksi Waltteri Urpolahti.

Jos forssalaiset odottivat kylmiltään kentälle tulevan maalivahdin tarjoavan helpon vastuksen, he erehtyivät pahasti. Kotijoukkueella pysyi nolla taulussa, mutta TUTO teki alivoimallakin tulosta. Kahden maaliin johtoon joukkueen siirsi Roope Kallio, Saku Salmisen tarjoilusta. FPS:lle tarjoiltiin ylivoimanamia vielä kahdesti, mutta turkulaisten maali pysyi puhtaana.

Kolmannessa erässä kotijoukkueen vihreäpaidat hakivat tasoitusta vimmatusti, mutta Kupittaan pojat eivät taipuneet. Kotimatkalle saatiin täyden pistepotin lisäksi muutakin hymyn aihetta. Illan maalintekijät ovat kumpikin TUTOn omia kasvatteja, ja Kari Piiroinen sai taululle kauden ensimmäisen nollapelinsä.

Ottelun huippuhetket

Valtteri Virtasen haastattelu

Kaupungin värikkäimmästä lätkästä päästään nauttimaan taas perjantaina, kun Marli Areenalla luistelee vastaan KOOVEE. Ennakkoliput kotimatsiin saat täältä.

Jaa eteenpäin:

TUTOn Liiga-lisenssihakemus on edelleen voimassa TUTO Hockey on tänään, tiistaina 28.11., saanut Liigan lisenssikomitean puheenjohtajalta tiedon,...

Lue lisää

Joulukuu lähestyy kovaa vauhtia, ja TUTOn joulutuotteet on nyt myynnissä! MIkäli jokin paketti kiinnostaa, tai kaipaat...

Lue lisää

Liigan lisenssikomitea on tänään 27.11.2023 hylännyt TUTOn Liiga-lisenssihakemuksen. Käytämme seuraavat pari päivää lisenssin hylkäyksen perusteiden perusteelliseen...

Lue lisää