Otteluraportti: Espoo oli ikävä vieras

TUTO – K-Espoo 7-3 (0-3, 0-4, 0-3)

Tilastot 

TUTOn paluu koronatauolta sujui mollivoittoisesti, kun K-Espoo vie ottelun numeroin 3-7.

Pitkäksi venynyt pelitauko oli selvästi vaikuttanut etenkin TUTOn otteisiin. Alkutahdit löikin Espoo, kun Niki Kaila teki ottelun avausmaaliin vain puolentoista minuutin pelin jälkeen. Turkulaisten tuskan pahentamista jatkoivat Leevi Lemberg ja Aleksi Järvinen, joiden osumat veivät vieraat jo 0-3 johtoon. TUTO pääsi yrittämään ylivoimakavennusta kahdesti, mutta tuloksetta.

Toiselle kolmannekselle lähdettiin siis tiukasti espoolaisten komennossa. Vaikka TUTOn taistelutahdosta nähtiin alkuminuuteilla pilkahduksia, oli kiekko hyvin nopeasti jälleen turkulaisten verkossa, ja jälleen Leevi Lembergin toimesta. Tässä vaiheessa TUTOn veräjänvartijaksi vaihdettiin Waltteri Urpolahden tilalle Severi Soukka.

Turkulaisten alamäen seuraavat jyrkentäjät olivat Tommi Takaveräjä ja Julius Rantaeskola, jotka takoivat taulun lukemiksi jo 0-6. Erän viimeisillä minuuteilla K-Espoolle tarjottiin vielä ylivoimaa, jonka tuloksena Leevi Lemberg sai vyönsä alle hattutempun. Kolmanteen erään siirryttiinkin musertavissa 0-7 lukemissa.

Kolmannen erän alkuminuuttien päävire oli pelailussa, mutta turkulaisten onneksi tarjolla oli myös hieman hymyn aiheita. Ensin Mark Viitanen teki kauniin 1-7 kavennusmaalin, jonka tyylikkäästä tarjoilusta vastasi Kristian Tuohilampi.

Onnistumiset saivat jatkoa Mikke Levon 2-7 kaunistelusta, Juho Mäkelän ja Mikko Laineen syötöistä. Päätöslukemat ja asenteen seuraaviin taistoihin niittasi Kristian Tuohilampi, jälleen Mikko Laineen avustamana.

TUTO tavoittelee paluuta voittojen tielle jo huomenna, kun vierasjäillä vastaan asettuu FPS. Ottelu alkaa kello 17.00 ja näet sen suorana Ruutu+ -palvelusta.

Ottelun huippuhetket

 

Jaa eteenpäin:

Toimitusjohtajamme Kimmo Hollmèn jakaa tilattuja kausikortteja jo tulevana torstaina 5.10. jäähallin Legenda-klubilla kello 12:00-16:00 välillä. Kausikortteja...

Lue lisää

PÄÄSYLIPPUJA VAPAUTETTU RAJATTU ERÄ 2.10. !  Kuva: Tiia Mahkonen

Lue lisää

TUTO ja Jesse Helander ovat sopineet pelaajan siirtymisestä loppukauden ajaksi ulkomaille, nimittäin RedBull Hockey Juniorsin riveihin...

Lue lisää