Otteluennakko: TUTO Hockey – JYP Akatemia

TUTO Hockey lähtee otteluun JYP Akatemiaa vastaan mielenkiintoisesta tilanteesta. Peli on parantunut koko ajan ja pistetavoitteessa joukkue on vahvasti kiinni. Keskiviikon jälkeen kaikki joukkueet on kohdattu kertaalleen.

– Fakta on se, että on kymmenen pelin jälkeen meillä on 17 pistettä. Olen voittanut sarjan neljä kertaa tämän sarjan ja aion voittaa vielä viidennen. Tällä vauhdilla olemme runkosarjan päätyttyä neljän joukossa, paketoi Juhani Tamminen alkukauden pelit.

Viimekertaisessa kotiottelussaan Jokipoikia vastaan TUTO hallitsi kenttätapahtumia suvereenisti 55 minuuttia, mutta vastustaja korjasi lopulta voiton jatkoajalla.

– 80 laukausta ammuttiin ja vietiin kenttätapahtumia noin 75/25, jos prosenteiksi muutetaan, Tami jatkoi.

Tamminen on tyytyväinen siihen tapaan, miten joukkue on käsitellyt tappiot ja miten yksittäiset pelaajat ovat reagoineet katsottuaan pelin tai pari katsomon puolelta. Valmennusjohto on antanut selkeät ohjeet joukkueelle, mitä kohti tässä ollaan matkalla.

– Pitää oppia ajattelemaan, ettei tämä ole pieni ja piipittävä TUTO, vaan suomalainen huippujoukkue, joka määrää vauhdin kentällä.

Mäkisen Markuksen otteet Jokipojat –ottelussa käyvät esimerkiksi siitä, miten nälkäisiä veljiä meillä on tuolla reservissä odottamassa omaa vuoroaan.

 

”KOVA JÄTKÄ, JOKA RIKKOO MINUN MAALIENNÄTYKSEN TÄSSÄ SARJASSA”

Viimeisissä otteluissa TUTOn maaleista ovat vastanneet yllättävänkin isossa määrin joukkueen puolustajat. Valmentaja Kai Ortion mukaan sillä ei ole mitään väliä, kuka ne maalit käy tekemässä.

– Se on kova jätkä, joka rikkoo minun maaliennätykseni (14) tässä sarjassa, Ortio naureskelee puolustajien maalintekoinnokkuudelle.

Samaan hengenvetoon hän muistuttaa kuitenkin siitä yksinkertaisesta asiasta, johon maalien tekeminen perustuu:

– Jos et lauo, et koskaan tee maalia. Tämä ohje on sama sekä hyökkääjille että puolustajille.

Joukkueen kapteeni Antti Virtanen ei ole huolissaan, vaikka lauantaina saaliina olikin ainoastaan yksi piste joukkueen pussiin. Hän näkee TUTOn pelin kehittyneen selkeästi harjoituskauden otteista.

– Minun mielestäni olemme parantaneet koko ajan. Viimeinen kotipeli voidaan laittaa työtapaturmaksi, sillä harvemmin tuollaisella pelillä häviää otteluita, kapteeni tuumi.

 

TUTO Hockey – JYP Akatemia pelataan Marli Areenalla keskiviikkona 17.10 klo 18.30.

Ennen ottelua Mehu-Janne yrittää uutta mehunjuonnin maailmanennätystä. Yritys alkaa klo 17.30.

 

ETU TUTO-KORTTILAISILLE:

TUTO Hockey – JYP Akatemia -ottelun yhteydessä Marli Areenalla myynnissä TUTO-korttilaisille ennakkolippuja Mestiksen All Stars-otteluun. Ennakkolipun hinta 10 euroa.

 

VIP-VIERAS:

Ottelun VIP-vieraana Turun kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Seppo Lehtinen.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää