Otteluennakko: TUTO Hockey – Jukurit

”PELIITAT JÄTTI KENTÄLLE KAIKEN, MITÄ JÄTETTÄVISSÄ OLI”

 

Sarjataulukko ei valehte. Perjantaina TUTO Hockey saa vastaansa Mestiksen piikkipaikalla majailevan Mikkelin Jukurit.

– Sarjataulukko ei valehtele. Vaikka Peliitat jättivät kentälle kaiken, mitä jätettävissä oli, lopputulos oli taululla aika selvä. Huomenna urheilullinen haaste on pykälää kovempi, maisteli Juhani Tamminen huomisen kamppailua.

TUTO jätti eilen Peliitat jalkoihinsa pelin jokaisella osa-alueella. Jäällä nähtiin energinen ja yritteliäs TUTO maustettuna tulikuumalla NHL-miehellä.

– Innostus ja energia ovat peräisin viime viikosta, jolloin korvasimme kovan harjoittelun levolla ja palautumisella, Tamminen taustoitti.

Keskiviikko-illan suurin yksittäinen sankari oli neljä tehopistettä nakuttanut Jesse Winchester. Mies saapui Turkuun maanantaina, mutta kaukalossa pitkä pelaamattomuus ja matkarasitukset eivät näkyneet.

– Ennen peliä olin innostunut ja hermostunut; kaikki oli ympärillä niin uutta. Pelasimme kuitenkin ketjuna hyvin ja sain heti maalin tehtyä, jonka myötä pelini vapautui. Toivottavasti eilisen pelin fiilis kantaa huomiseen ja pystymme pitämään Antti Virtasen ja Derek Famularen kanssa hauskaa kentällä, Winchester ynnäsi kulunutta viikkoa.

Derek Famulare oli mielissään saadessaan kanadalaisen ketjukaverin, eikä valittamista löydä toisesta laitahyökkääjästäkään.

– Noiden jätkien kanssa on mahtava pelata. Ensimmäisessä erässä käytösrangaistukseni sotki meidän ketjun peliä luonnollisesti, mutta toisessa erässä kemia löytyi ja tulos näkyi taululla. Nautin todella joka hetkestä, tyytyväinen Famulare maisteli.

Tamminen sanoi olevansa innostunut huomisesta haasteesta. Sarjataulukko kertoo omaa kieltään, eikä se ikinä valehtele. Vastaan luistelee sarjan ykkösjoukkue, joka ei ole hävinnyt tällä kaudella varsinaisella peliajalla kuin yhden ottelun. Tami katsoo mieluummin isoa kuvaa, kuin yhtä yksittäistä ottelua.

– Nousussa oleva kiekkobuumi on tärkeämpi, kuin yksittäinen ottelu. Olen todella yllättynyt, jos huomenna näen Marli Areenalla tyhjiä penkkejä, Tami vinkkaa.

Jaa eteenpäin:

Naapurin Maalaiskana Oy ja TUTO ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2023-2024. Kauden aikana katsomme jatkoa myös seuraaville...

Lue lisää

Uusi Mestis-kausi ja ensimmäinen runkosarjaottelu lähestyy nopeasti! Olemme ymmärrettävästi saaneet paljon kyselyitä kausikorteista, jotka on tilattu...

Lue lisää

Nykyisen työntekijän siirtyessä urallaan eteenpäin, TUTO Hockey hakee organisaatioonsaPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ TUTO Hockey pelaa kaupungin värikkäintä lätkää Kupittaalla...

Lue lisää