Otteluennakko: TUTO Hockey – Jukurit

”PELIITAT JÄTTI KENTÄLLE KAIKEN, MITÄ JÄTETTÄVISSÄ OLI”

 

Sarjataulukko ei valehte. Perjantaina TUTO Hockey saa vastaansa Mestiksen piikkipaikalla majailevan Mikkelin Jukurit.

– Sarjataulukko ei valehtele. Vaikka Peliitat jättivät kentälle kaiken, mitä jätettävissä oli, lopputulos oli taululla aika selvä. Huomenna urheilullinen haaste on pykälää kovempi, maisteli Juhani Tamminen huomisen kamppailua.

TUTO jätti eilen Peliitat jalkoihinsa pelin jokaisella osa-alueella. Jäällä nähtiin energinen ja yritteliäs TUTO maustettuna tulikuumalla NHL-miehellä.

– Innostus ja energia ovat peräisin viime viikosta, jolloin korvasimme kovan harjoittelun levolla ja palautumisella, Tamminen taustoitti.

Keskiviikko-illan suurin yksittäinen sankari oli neljä tehopistettä nakuttanut Jesse Winchester. Mies saapui Turkuun maanantaina, mutta kaukalossa pitkä pelaamattomuus ja matkarasitukset eivät näkyneet.

– Ennen peliä olin innostunut ja hermostunut; kaikki oli ympärillä niin uutta. Pelasimme kuitenkin ketjuna hyvin ja sain heti maalin tehtyä, jonka myötä pelini vapautui. Toivottavasti eilisen pelin fiilis kantaa huomiseen ja pystymme pitämään Antti Virtasen ja Derek Famularen kanssa hauskaa kentällä, Winchester ynnäsi kulunutta viikkoa.

Derek Famulare oli mielissään saadessaan kanadalaisen ketjukaverin, eikä valittamista löydä toisesta laitahyökkääjästäkään.

– Noiden jätkien kanssa on mahtava pelata. Ensimmäisessä erässä käytösrangaistukseni sotki meidän ketjun peliä luonnollisesti, mutta toisessa erässä kemia löytyi ja tulos näkyi taululla. Nautin todella joka hetkestä, tyytyväinen Famulare maisteli.

Tamminen sanoi olevansa innostunut huomisesta haasteesta. Sarjataulukko kertoo omaa kieltään, eikä se ikinä valehtele. Vastaan luistelee sarjan ykkösjoukkue, joka ei ole hävinnyt tällä kaudella varsinaisella peliajalla kuin yhden ottelun. Tami katsoo mieluummin isoa kuvaa, kuin yhtä yksittäistä ottelua.

– Nousussa oleva kiekkobuumi on tärkeämpi, kuin yksittäinen ottelu. Olen todella yllättynyt, jos huomenna näen Marli Areenalla tyhjiä penkkejä, Tami vinkkaa.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää