Otteluennakko: Ilkka Saarelan suojatit kohtaa revanssiviikonlopussa EHC:n

Viime viikonloppuna ihan uudenlaisen taisteluilmeen löytäneet TUTO Hockey:n A-junnut jatkavat urakkaansa Nuorten Mestiksen karsintasarjassa tulevana viikonloppuna. Tuolloin pelataan jälleen revanssiviikonlopun hengessä kun lauantaina Marli Areenalle saapuu kello 13.50 alkavassa ottelussa kotijoukkuetta vastaan EHC eli East Hockey Club Helsingistä. Sunnuntaina TUTO puolestaan suuntaa Vuosaareen, jossa pelataan parin jälkimmäinen ottelu.

Pitkän tappioputken jälkeen TUTO Hockey esimerkillisesti löysi ihan uudenlaisen vaihteen silmään kun viime lauantaina koto-Kupittaalla kaatui HPK Team ja jatkoajan jälkeen sunnuntaina sarjakakkonen KOOVEE. Tulevan viikonlopun taistelupari on kohdannut tällä kaudella kaksi kertaa ja pisteet ovat holahtaneet EHC:lle luvuin 5-1. Kalavelkoja on siis maksettavana. Yleisön tuki on taas lauantaina kultaakin kalliimpaa kun pistemetsästys jatkuu.

TUTO Hockey:n A-junnujen valmennuspaketti laitettiin viikko sitten uusiksi. Uudeksi päävalmentajaksi nimettiin Ilkka Saarela ja valmentajaksi Petteri Koskinen. Seuraavassa päävalmentaja Ilkka Saarelan mietteitä kahden koitoksen jälkeen:

SAIT ILMEISESTI VARSIN PIKAISELLA AIKATAULULLA KUTSUN RYHTYÄ KOUTSAAMAAN TUTO HOCKEYN A-JUNNUJA. MINKÄLAISIN MIETTEIN HAASTEESEEN TARTUIT?
Pitää tosiaan paikkansa että lyhyellä varoitusajalla otin pestin vastaan. En epäröinyt hetkeäkään kun hommaan kysyttiin eli halu oli kova valmentaa ja päätöksentekoa helpotti, että kotoa ja siviilitöistä näytettiin vihreää valoa joten halusin tarttua
mahdollisuuteen/haasteeseen!


MITEN INTENSIIVISESTI SEURASIT JOUKKUEEN OTTEITA ALKUKAUDESTA JA MITKÄ OSA-ALUEET PELAAMISESSA OLIVAT SELLAISIA JOTKA KAIPASIVAT UUDENLAISTA OTETTA?
Rehellisesti sanoen en hirveän intensiivisesti seurannut A- junnujen pelejä, yhden kotipelin olin katsomassa, mutta valmennustiimini Koskinen/Vento oli enemmän perillä joukkueen vahvuuksista/heikkouksista ja iso kiitos heille kun lähtivät mukaan ja toivat oman ammattitaidon esille joten pikku hiljaa menemme eteenpäin joka osa-alueella ja yritetään yksinkertaistaa asioita eli panostetaan päivittäiseen
harjoitteluun ja perusjuttuihin mikä toivon mukaan siirtyy peleihin!

VIIME VIIKONLOPPUNA ROPISI PISTELAARIIN VIISI PISTETTÄ. MILLÄ POPPAKONSTILLA YHDESSÄ PETTERI KOSKISEN KANSSA LAITOITTE SÄLLEIHIN UUTTA VIPINÄÄ?
Unohdettiin menneet ja aloitettiin alusta ja jokainen asia peleissä/harjoituksissa pyrittiin kääntämään positiiviseksi asiaksi!


TULEVANA VIIKONLOPPUNA VASTAAN LUISTELEE EHC, JOUKKUE JOLTA ON SAALISTETTU PÄÄNAHKANA VAI YKSI JATKOAIKAPISTE? MILLÄ RESEPTILLÄ JOUKKUE LÄHTEE EHC:N KAATOON?
EHC on liikkuva ja fyysinen joukkue joka taistelee 60minuuttia.Emme hirveästi keskity vastustajaan vaan luotamme omaan peliin/systeemiin ja jos taisteluilme ja liike on yhtä hyvää kuin KOOVEEtä vastaan niin uskon että lopputulos on meidän kannalta hyvä!


PAIKKAAN VARSINAISESSA NUORTEN MESTIKSESSÄ TARVITAAN RUJOSTI TÖITÄ JA OSIN HYVÄÄ TUURIAKIN. MINKÄLAISINA PIDÄT JOUKKUEEN MAHDOLLISUUKSIA SAAVUTTAA TUO PAIKKA?
Mahdollisuudet ovat hyvät ja minä /joukkueeni keskitytään peli kerrallaan omaan tekemiseen ja luotetaan siihen että 16.12 viimeisen karsintasarjan pelin jälkeen TUTO löytyy viivan paremmalta puolen!!!!

Juha Heikkilä

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää