Otteluennakko A-juniorit: Tärkeät koordinaatit: 60°27′52″N, 22°01′15″E

Jos joku ei sattumoisin tiedä missä sijaitsee Naantalin jäähalli, on löytäminen helppoa nykyaikaisen navigointitekniikan välityksellä. Tarvitaan sitten kepsiä tai ei niin toivottavasti mahdollisimman moni TUTO-henkinen löytää tulevana lauantaina tiensä Aurinkoareenalle eli Naantalin jäähalliin. Tuolloin eli 8.12.2012 pelataan TUTO Hockeyn A-junnujen kannalta ehkä kauden tähän asti tärkein ottelu.

 

TUTO Hockeyn A-junnut ovat voittaneet kuusi viimeistä pelaamaansa ottelua. Selkäänsä ovat saaneet HPK Team, KOOVEE, EHC kahdesti, GrIFK sekä Jää-Ahmat. Lisämeriittiä voitoille on tuonut se että niin KOOVEE kuin EHC:kin ovat sarjataulukossa turkulaisten yläpuolella olevia joukkueita. Voittoputki tuli joukkueelle kreivin aikaan sillä ennen voittorupeamaa kuljettiin tappiosta toiseen ja sarjasijoitus oli pitkään viides, siis sijoitus joka ei ole joukkueen tähtäimessä. Tällä hetkellä sarjataulukon sija neljä on TUTOn juttu ja matkaa viidentenä olevaan VG-62:een on neljä pistettä.

 

Historiaa

TUTO Hockeyn ja VG-62:n A-nuoret ovat kohdanneet kuluvalla kaudella kolme kertaa. 20.9.2012 Marli Areenalla pelatussa ottelussa TUTO oli parempi maalein 4-2 ja kaiken kaikkiaan elettiin aikaa jolloin joukkue oli saalistanut vain voittoja. 20.10.2012 pelattiin puolestaan Naantalissa käsipallolukemiin päättynyt ottelu, jonka VG vei nimiinsä jatkoaikavoitolla 8-7. Marraskuun kymmenentenä kohdattiin taas, tällä kertaa Marli Areenalla ja luvut naantalilaisille olivat tyrmäävät 6-2. Pisteet armonlaaksolaisille kauden edellisistä kohtaamisista siis 5-4.


Tähtäimessä seitsemän pisteen kaula

TUTOlla on kahden VG- tappion jäljiltä kalavelkoja maksettavana, jopa suuria sellaisia. Näitä velkoja saa kuitatuksi vain voitolla. Voitto VG:stä on kuitenkin myös paikallinen kunnia mutta se tällä kertaa peli on vielä astetta paria raaempaa: vain pisteet merkitsevät. Mikäli TUTO saa nyljettyä VG:n päänahan lauantaisessa ottelussa saa joukkue tehtyä jo seitsemän pisteen kaulaa Naantalin ylpeyteen. TUTO- leirissä kuitenkin vain voitto on jotain joten tässä kaikessa lienee riittävä syy suunnata nokka kohti Naantalia ja Aurinkoareenaa. Ottelu Naantalissa alkaa kello 17.30. Nyt jos koskaan otetaan miehestä mittaa.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää