Otteluennakko A-juniorit: Pistejahti jatkukoon

Nuorten Mestiksessä on vietetty kahden viikon sanottaisiinko penkkaritaukoa. Huomenna lauantaina 23.2.2013 on taas aika laittaa täysi höyry päälle ja jatkaa pistesaalistusta. Vaikka liigakarsintajuna jo jättikin TUTO Hockeyn A-nuoret, on joukkueella loistavat edellytykset saavuttaa kuitenkin Nuorten Mestiksen mestaruus.

TUTO Hockeyn A-junnujen haaveet ja mahdollisuudet edetä liigakarsintaan siis kolisivat alas kaksi viikkoa sitten kun ensin sarjaa suvereenisti johtava Blues Akatemia osoitti Marli Areenalla miksi se on sarjaykkönen. Ottelu Karhu-Kissoja vastaan ei sitten oikein enää sytyttänyt. Kun Nuorten Mestistä on jäljellä kolme kierrosta on TUTO Hockeyn sijoitus sarjataulukossa kolmas, ja matkaa toisena oleviin Karhu-Kissoihin on kuusi pistettä.

Miten jatketaan ?

Sen jälkeen kun neljätoista kierrosta Nuorten Mestistä on pelattu, etenee sarjan ykkönen liigakarsintaan Nuorten SM-liigan jumbon kanssa. Jäljelle jäävät seitsemän joukkuetta pelaavat vielä yksinkertaisen sarjan. Tämän jälkeen pelataan Nuorten Mestiksen play offit neljän ensimmäisen kesken. Tähän joukkoon TUTO Hockey luonnollisesti tähtää ja tähtää ennen kaikkea Nuorten Mestiksen mestaruuteen.

Lauantai

Tulevana lauantaina eli 23.2.2013 pelataan Nuorten Mestiksen nyt menossa olevan runkosarjan viimeinen kotiottelu TUTO Hockeyn A-nuorten osalta. Vastaansa joukkue saa rakkaan vihollisen tamperelaisen KOOVEEN; rakkaan jo sikälikin että kohtaaminen on kuluvan kauden aikana jo kuudes. Koitokset ovat olleet kautta koko kauden tasaisia ja sitä tulee olemaan myös lauantain mittelö ottaen huomioon että KOOVEE hönkii heti kohta TUTOn takana sarjataulukossa. Tule siis kannustamaan TUTO Hockeyn A-nuoret voittoon. Ottelu alkaa Marli Areenalla kello 13.50 ja otteluun on vapaa pääsy.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää