Oskari Lahtinen tuo tuoretta verta TUTOn takalinjoille

Kupittaalla nähdään ensi kaudella moukarimaista puolustusosaamista.

TUTO Hockey on solminut kauden 2021-22 kattavan sopimuksen puolustaja Oskari Lahtisen kanssa, seuraoptiolla kaudesta 2022-23. Viime kaudella Ässien U20 -joukkueen varakapteenina kiekkoillut nuorukainen tuo jäälle jämäköitä otteita ja monipuolisuutta.

-Oskari on todella hyvä kamppailija, joka osaa avata peliä hyvin ja löytää syöttölinjat luonnostaan. Hän on erittäin hyvä puolustamaan, mutta potentiaalia löytyy myös hyökkäyksien tukemiseen ja hyökkäyspään pelin tuottamiseen, luonnehtii pelimiestä urheilukoordinaattori Jouni Virpiö.

20-vuotias Lahtinen on Ässien kasvatti, joka on juniorivuosinaan käynyt kiekkoilemassa Amerikan mantereellakin. Lisäksi mies tunnetaan yleisurheiluareenoilta moukarinheittäjänä; saavutuksiin lukeutuvat muun muassa finaalipaikat Kalevan kisoissa ja alle 18-vuotiaiden EM-kisoissa.

-Uudessa puolustajassamme yhdistyy periksiantamaton asenne ja erittäin fyysinen pelitapa. Oskari on varmasti yksi sarjan fyysisimmistä pelaajista, jolta on lupa odottaa vahvoja näyttöjä kauden mittaan, Virpiö povaa. 

TUTOn jääharjoittelu on jo täydessä vauhdissa. Tositoimissa uudet pelimiehet ovat ensimmäistä kertaa Kupittaalla keskiviikkona 11.8. harjoitusottelussa Kiekko-Vantaata vastaan ja perjantaina 13.8. FPS:ää vastaan.

Jaa eteenpäin:

Mestarimaalivahti Petri Koivisto on poissa TUTO Hockeyn on tavoittanut suru- uutinen, seuran entinen maalivahti Petri Koivisto...

Lue lisää

TUTOn ja Ravintola Denniksen yhteistyö jatkuu myös kaudella 2024-2025! ”Olemme TUTOssa erittäin kiitollisia, että saamme jatkaa...

Lue lisää

Kasper Koskinen TUTOn sopimuspelaajaksi  TUTO Hockey on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Kasper Koskisen kanssa. Alkukauden TPS:stä...

Lue lisää