Oskari Kalajanniska vahvistamaan TUTOn hyökkäystä

Viime kaudella Jypistä TUTO:ssa lainalla ollut 21 -vuotias hyökkääjä Oskari Kalajanniska palaa Turkuun kauden 2021-2022 kattavalla sopimuksella.

Kalajanniska iski TUTO:ssa pelaamissaan 12 ottelussa 9 tehopistettä ja kuului joukkueen kärkipelaajiin viime kauden playoffeissa.

– Oskari on meille tuttu pelaaja ja ollaan todella tyytyväisiä, että saimme hänet takaisin tulevalle kaudelle, sillä varmasti jokainen Mestis-seura oli miehen perässä. Osku on erittäin kiekollinen hyökkääjä, jolla on hyvät taito-ominaisuudet ja vaistot tehdä kovaa tulosta hyökkäyspäässä. Hän on myös erittäin hyvä luistelija ja luonteeltaan huipputyyppi pukukoppiin. Oskulla on kovat tavoitteet urheilijana ja uskon, että ensi kausi tulee olemaan hänelle lopullinen läpimurto, urheilukoordinaattori Jouni Virpiö taustoittaa sopimusta.

Hyökkääjä itse oli myös tyytyväinen sopimuksen syntymiseen sekä kokemukseen TUTOsta:

– Hienoa päästä takaisin Turkuun ja TUTOon. Tuttu organisaatio ja tuttu valmennus, joten kun liigasopimusta ei syntynyt, niin oli helppo päätös tulla takaisin. TUTO tarjoaa minulle hyvät edellytykset ottaa seuraava steppi urallani. Toivottavasti syksyllä fanit pääsevät takaisin halleihin ja päästään laittamaan lättyä pussiin!

Tervetuloa Turkuun Osku!

VIDEO: Oskari Kalajanniska TUTOn vahvuuteen

TUTO-kortilla näet TUTOn runkosarjan ottelut Mestiksessä sekä kaikki U20-joukkueen SM-sarjapelit. Tilaa oma korttisi tästä.

Jaa eteenpäin:

Naapurin Maalaiskana Oy ja TUTO ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2023-2024. Kauden aikana katsomme jatkoa myös seuraaville...

Lue lisää

Uusi Mestis-kausi ja ensimmäinen runkosarjaottelu lähestyy nopeasti! Olemme ymmärrettävästi saaneet paljon kyselyitä kausikorteista, jotka on tilattu...

Lue lisää

Nykyisen työntekijän siirtyessä urallaan eteenpäin, TUTO Hockey hakee organisaatioonsaPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ TUTO Hockey pelaa kaupungin värikkäintä lätkää Kupittaalla...

Lue lisää