Oskari Kalajanniska TUTOn vahvuuteen

Hyökkääjä Oskari Kalajanniska vahvistaa TUTO Hockeyta. Kalajanniska saapuu TUTOon lainalle JYPistä.

TUTO Hockeyn tilanne pelaajarintamalla muuttui merkittävästi viime viikon aikana, kun alkukauden paras pistemies Matias Lehtonen siirtyi Slovakiaan. Kun samalla sairastupa täyttyi viikonvaihteen otteluissa, alkoi joukkueella olla pulaa hyökkääjistä.  

Muuttuneen tilanteen vuoksi TUTOn olikin lähdettävä kartoittamaan lisävahvistusta hyökkäyspäähän. Siihen ratkaisu löytyi Jyväskylästä. JYP-hyökkääjä Oskari Kalajanniska saapuu toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella TUTOn vahvuuteen. Kalajanniska on pelannut tällä kaudella kolme liiga peliä JYP-paidassa. Viime kaudella otteluita kertyi 32 ja tämän lisäksi Mestis-ympyrät tulivat tutuksi KeuPan riveissä, jossa otteluita kertyi viisi.

TUTO Hockeyn valmentaja ja urheilukoordinaattori Jouni Virpiö mukaan Kalajanniskan liittyminen joukkueeseen tuli tarpeeseen.

”Matias Lehtosen lähdön myötä hyökkäys rupesi jo määrällisestikin olemaan kapea, joten meille oli onni että päästiin Kalajanniskasta JYPin kanssa sopimukseen”.

Virpiö luonnehtii Kalajanniskaa pelaajana seuraavasti:

”Kalajanniska on hyvät hyökkäyspelitaidot omaava taitopelaaja. Hän pystyy nopeudellaan pääsemään maalipaikkoihin ja tuo hyvän lisän meidän erikoistilannepelaamiseen”.

Kalajanniskan on määrä debytoida TUTO-paidassa jo perjantaina, kun TUTO Hockey matkustaa Kiekko-Vantaan vieraaksi.Ottelu on katsottavissa suorana Ruutu+ -palvelusta.

TUTO Hockeyn terveystilanne 17.2.2021

TUTO Hockeyn sairastuvalla on tällä hetkellä:

Elias Karvonen, arvioitu parantumisaika 2-4 viikkoa

Valtteri Niemi, arvioitu parantumisaika 3-4 viikkoa

Valtteri Virtanen, arvioitu parantumisaika 3-4 viikkoa

#TUETUTOA -kampanja jatkuu koko kevään. Tutustu tukituotteisiin TÄSTÄ

Jaa eteenpäin:

TUTOn Liiga-lisenssihakemus on edelleen voimassa TUTO Hockey on tänään, tiistaina 28.11., saanut Liigan lisenssikomitean puheenjohtajalta tiedon,...

Lue lisää

Joulukuu lähestyy kovaa vauhtia, ja TUTOn joulutuotteet on nyt myynnissä! MIkäli jokin paketti kiinnostaa, tai kaipaat...

Lue lisää

Liigan lisenssikomitea on tänään 27.11.2023 hylännyt TUTOn Liiga-lisenssihakemuksen. Käytämme seuraavat pari päivää lisenssin hylkäyksen perusteiden perusteelliseen...

Lue lisää