Operaatio Häkki Täyteen tuo TUTOn playoff-kotiavaukseen täyden tuvan

Tänä keväänä TUTO Hockey aloittaa playoffien kotiottelut Marli Areenalla loppuunmyytyjen katsomoiden edessä. Edellisinä vuosina ensimmäisen playoff-kotiottelun yleisömäärä on ollut pettymys, joten tänä vuonna tähän otteluun kehitettiin ainutlaatuinen kampanja, joka kantaa nimeä Operaatio Häkki Täyteen. 

Operaatio Häkki Täyteen pähkinänkuoressa 

Ensimmäiseen kotona pelattavaan playoff -otteluun TUTO Hockey jakaa yhdessä yhteistyökumppaniensa kanssa peräti 7000 vapaalippua. Vapaalippujen jakopisteet kerromme lauantaina 12.3. nettisivuillamme, uutiskirjeessä, sosiaalisen median tiedotuskanavissamme sekä Kaupunkilehti Turkulaisen ilmoituksessa. 

700:lle varma sisäänpääsy, lipussa myös huikea tarjous

Vapaalipulla pääsee sisään niin kauan kuin hallissa on tilaa, joten paikalle kannattaa saapua ajoissa. Hallin 2700 istumapaikasta pelkillä vapaalipuilla tuleville varaamme vähintään 700 paikkaa. Loput paikat ovat normaalisti myynnissä Lippupisteen ennakkomyyntipaikoissa

Vapaalipun haltijoilla on myös mahdollisuus varata itselleen numeroidut paikat ennakkomyynnistä 5 eurolla (norm. 10-20 euroa / lippu). Edullisen ennakkolipun saa hankittua vapaalipussa olevalla koodilla ja ohjeistuksella. Viiden euron pääsylippu ei itsessään riitä sisäänpääsyyn, vaan lipuntarkistuksen yhteydessä on esitettävä myös vapaalippu. Tällä halutaan varmistaa, että edun saavat nimenomaan vapaalippulaiset.  

Ne paikat, jotka jäävät vapaaksi ennakkomyynnin jälkeen, täytetään saapumisjärjestyksessä joko vapaalipuilla, tai Marli Areenan lipunmyynnistä ostetulla lipulla. Tavoitteena on loppuunmyyty Marli Areena. Se, johtaako onnistunutkaan lopputulos katon nostamiseen, kuten eräs turkulainen kiekkovaikuttaja aikanaan visioi, jää nähtäväksi, mutta tunnelman aiomme ainakin nostaa kattoon!

Koko pudotuspelit kattavat playoff-kausikortit tulevat myyntiin lauantaina 5.3. ja niillä pääsee luonnollisesti myös ensimmäiseen kotipudotuspeliin. Playoff-kausikorteista voit lukea lisää TÄÄLTÄ!

#OperaatioHäkkiTäyteen

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää