Oletko sinä pihapelien valtias? Street Hockeyn SM-kiertue Kupittaalla 14.-15.6.

Kiekon ystävien kesäperinteeksi muodostunut Vivus Street Hockey SM-kiertue saapuu Turkuun kesäkuun alussa. Yhdennentoista kerran järjestettävän kiertueen Turun kisa pelataan Kupittaalla Marli Areenan ja Veritas stadionin alueella 14.-15.6.2014. Viikonlopun ohjelmassa on totisia tossulätkävääntöjä, tähtiloistetta  Allstars –tapahtuman muodossa, Rock Academyn live-esityksiä ja paljon muuta aktiviteettia messualueen näytteilleasettajien toimesta.

Oletko sinä pihapelien valtias?

Street Hockeyn SM-kiertue on kaikille avoin, joten kuka tahansa voi osallistua kiertueen osakilpailuihin. Kiertueen parhaat joukkueet selviävät elokuun lopussa Helsingissä järjestettävään SM-lopputurnaukseen.

Turun osakilpailuun ilmoittautuminen on käynyt kevään aikana vilkkaana, joten luvassa on loistavat pelit, johon sinäkin pääset vielä mukaan. Osallistumista varten tarvitsee vain 6-15 hengen joukkueen, jonka voi ilmoittaa mukaan turnaukseen tästä. Osallistumishinta on 265 euroa (sis.alv) / joukkue . Lisätietoja turnauksesta saa osoitteesta www.streethockey.fi
 

Kiekkokarnevaalit koko kansalle
Mikäli pelaaminen turnauksessa askarruttaa, niin Street Hockey –tapahtuman yhteydessä Kupittaalle rantautuu paljon muutakin mielenkiintoista oheisohjelmaa.

Kiertuealueella on näytteilleasettajien toimintapisteitä, joissa voi testata muun muassa laukaisutaitoaan sekä osallistua erilaisiin kilpailuihin. Tarjolla on myös ilmaisia tuotenäytteitä. 

Tapahtuman yksi kohokohdista on sunnuntain ratkaisupelien ohella Allstars-tapahtuma, joka pelataan lauantaina. Siinä tossulätkän paremmuudesta kilpailevat kiekkoilijoista ja julkisuuden henkilöistä kootut joukkueet keskenään.  
Lauantaina alueella on tarjolla myös livemusiikkia, kun Turku Rock Academyn bändit tulevat tahdittamaan päivän pelejä.
 

Street Hockeyn SM-kiertue verkossa
www.streethockey.fi
www.facebook.com/StreetHockeySm

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää