Oktoberfest Marli Areenalla

Lokakuu on perinteinen Oktoberfest -kuukausi. TUTO Hockeyn kahdessa seuraavassa kotiottelussa mennäänkin saksalaishenkisellä teemalla. Ottelun VIP-vieraana on Ilkka Kanerva.

Teeman lisäksi myös ottelulippujen kohdalla on normaalista poikkeavia mahdollisuuksia. Normaalisti hallilta ei ole voinut ostaa erikoisennakkolippuja, mutta launtain peliin on tehty poikkeus. Erikoisennakkoliput ovat ostettavissa ja oikeuttavat sisäänpääsyyn klo 15.30 – 16.15 välisenä aikana. Erikoisennakkolipun hinta on 13€ sisältäen käsittelymaksut.

UUTTA! Päätyravintoloissa on pöytiin tarjoilu ja lämpimiä vilttejä!

OSTA LIPUT TÄSTÄ.

 

Lauantaita odotellessa.

 

OKTOBERFEST MAKKARABUFFET 13.10:

Saksalainen makkarabuffet, sisältää kaksi juomalippua (0,33 olut, siideri, lonkero tai alkoholiton virvoitusjuoma), pääsylipun VIP-katsomoon sekä TUTO-kaulahuivin. Buffet auki klo 15.30 – 17.30 välisenä aikana. Vain 30 nopeinta mahtuu.

Hinta: 39€ (Ennakkoon 32€) Ennakkomyynti: lähetä sähköpostia tai soita Jannelle.

Sähköposti: janne.ollilla@tutohockey.fi

Puhelin: 040 763 6961

 

LEGENDA-klubin yksittäisliput

Nyt myös tyylikkäälle Legenda-klubille on mahdollisuus ostaa yksittäislippuja. Huikeassa suosiossa olevalle Legenda-klubille pääset tutustumaan nyt yksittäislipun hankkimalla. Ottelulipun lisäksi tarjolla on huippuluokan ruuat ja juomat (ruuat+alkoholittomat juomat+yksi alkoholijuoma sisältyy hintaan), päävalmentaja Juhani Tammisen alustus illan ottelulle, sekä mahdollisten VIP-vieraiden haastattelut klubitiloissa.

Legenda-klubin kautta pääset kokemaan ja näkemään ottelutapahtuman kattauksen täydeltä laajudeltaan.

Legenda-klubi on ollut menestys ja vapaita paikkoja onkin hyvin rajallinen määrä tarjolla, joten toimi nopeasti!

Hinta: 59€ (sis. alv 23%)

 

OKTOBERFEST makkarabuffet lauantain Jokipojat-ottelussa:

Minibratwurstia
Miniryynimakkaraa
Sinappia
Hapankaalia
Pekoni-perunasalaattia
Yomaatti-sipulisalaattia
Leipää ja levitettä

 

LEGENDA-klubin buffet lauantain Jokipojat-ottelussa:

Savulihapalttonnappeja
Härkäpastarmia ja paprikadressing
Bratwursti-perunasalaattia
Savulohi-Caesarsalaattia
Leipää ja levitettä
***
Porsaan sisäfilettä, tummaa olutkastiketta, rosmariinilla maustettuja kermaperunoita ja hapankaalia
***
Mud cake

 

Lisäksi kioskeista saatavilla koko ottelutapahtuman ajan Octoberfest henkeen sopiva Bratwurst- annos 7€ / TUTO- kortilla 5€. Sis. kahta eri makkaraa, hapankaalia tai perunasalaattia sekä leipää!

Jaa eteenpäin:

Mestarimaalivahti Petri Koivisto on poissa TUTO Hockeyn on tavoittanut suru- uutinen, seuran entinen maalivahti Petri Koivisto...

Lue lisää

TUTOn ja Ravintola Denniksen yhteistyö jatkuu myös kaudella 2024-2025! ”Olemme TUTOssa erittäin kiitollisia, että saamme jatkaa...

Lue lisää

Kasper Koskinen TUTOn sopimuspelaajaksi  TUTO Hockey on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Kasper Koskisen kanssa. Alkukauden TPS:stä...

Lue lisää