Oili Jalonen Oy ja TUTO Hockey tekevät hyvää –  Lausteen perhekuntoutuskeskukseen lahjoitettiin 100 ottelulippua 

TUTOn hyökkääjätähti Roope Ranta kävi toimittamassa Lausteen perhekuntoutuskeskukseen 100 kappaletta ottelulippuja TUTOn otteluihin. Perhekuntoutuskeskuksen johtaja Kim Berglund otti liput vastaan (kuvassa). Lippujen lahjoittamisen mahdollisti Oili Jalonen Oy. 

Perhekuntoutuskeskus Lauste on yksityinen, voittoa tavoittelematon lastensuojelupalveluiden asiantuntija. Keskuksessa työskentelee yli 200 lastensuojelun, erityisopetuksen ja perhekuntoutuksen ammattilaista, jotka päivittävät jatkuvasti osaamistaan ja hyödyntävät alan uusia innovaatioita. Toimintamme ohjenuorana on lapsen hyvinvointi. 

Perheyritys Oili Jalonen Oy työllistää yli 30 henkilöä Turun seudulla. Hinausautojen asemapaikkoja on aina Raaseporissa asti. Hinaus- ja tiepalvelu päivystää 24/7 vuoden jokaisena päivänä auttaen autoilijoita matkan keskeytyessä. Romuajoneuvot kierrätetään, ja niille tarjotaan ilmainen nouto Turun seudulta. 

Henkilökunta tiedostaa myös oman toimintansa vaikutukset ympäristölle. Ympäristöstä huolehtiminen ja luonnonvarojen säästäminen on huomattava osa Oili Jalonen Oy:n liiketoimintaa. 

 Oili Jalonen Oy toimittaa kattavasta valikoimasta myös varaosia kaikkiin automerkkeihin. 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää