Ohjeistusta päivän TUTO-Jokerit -matsiin

OLETKO TULOSSA HALLILLE TÄNÄÄN? Lue muutama huomio alta sujuvan ja turvallisen tapahtuman varmistamiseksi.

Ennen matsia:

⚽️ Inter järjestää lauantaina klo 12.30-14.30 kaikille avoimen ja maksuttoman Perheiden liikuntamaailma-tapahtuman Turku Energia Areenalla (jäähallin takapihalla), ja siinä yhteydessä Junior Cafessa buffet on auki! Interin peli pelataan 15:00 alkaen, ja sinne voit hankkia liput löytyy täältä: https://www.tiketti.fi/fc-inter-kausikortit-ja-liput-veritas-stadion-turku-lippuja/72478 Tässä oivaa tapahtumaa koko päiväksi Kupittaalla. 💙❤️🤍

🚨200 ensimmäistä junioria/toimihenkilöä pääsee TuTon junnukortilla sisään järjestyksessä. HUOM. sisäänkäynti kaupungin päädystä padel-kenttien viereisten portaiden kautta.

🚌 Veikkausliiga-ottelu pelataan aivan naapurissa, joten parkkipaikkoja on Kupittaan alueella rajoitetusti. Suosittelemme saapumaan julkisen liikenteen voimin, pyörällä tai jalan.

🎟 Lippukioski aukeaa jo kello 13:30, jotta jonot pysyvät maltillisena, suosittelemme saapumaan ajoissa. Kausikortteja jaetaan myös lippukioskilla.

HALLILLA:

🏟 Rajupaja Areena tulee olemaan täynnä, joten suosittelemme saapumaan ajoissa, ja ottamaan aavistuksen kärsivällisyyttä mukaan. Hallin käytävät eivät ole leveimmästä päästä, joten pyritään toimimaan rauhallisesti muut huomioiden.

🚨 Hallilla saa vapaasti valita istumapaikan, mutta jätäthän ”mä istun täsä” -tarralliset paikat paikat lunastaneille. Myös ravintolapaikat on ne etukäteen varanneille.

🌭 Avaamme kioskien lisäksi kolme lisämyyntipistettä ja kaksi anniskelupistettä lisää. Jonoilta ei tuollaisella väkimäärällä voi kokonaan välttyä, mutta myyntipisteitä on lisätty.

🎫 Hallista saa poistua alumnipelin ja Mestis-pelin välillä, kello 15-16 välillä taukolipun kanssa kauemmaskin ja kello 16:00 jälkeen rajatulle alueelle. Palatessaan taukolippu kourassa on käytävä uudempaan otteeseen turvatarkastuksessa.

🍩 Halllla on myynnissä ruokaa ja juomaa, sekä mm. donitseja ja metrilakuja! Eri kioskeissa on hieman vaihtelevia erikoisuuksia, mutta perustuotteita saa jokaisesta.

🎷 Live-bändi Arvi Tiainen & Taitavat kaverit esiintyy Hippoksentien kulman lavalla ja samalla lavalla pelataan ottelun jälkipelit noin vartti ottelun päättymisen jälkeen.

Jaa eteenpäin:

TUTOn Liiga-lisenssihakemus on edelleen voimassa TUTO Hockey on tänään, tiistaina 28.11., saanut Liigan lisenssikomitean puheenjohtajalta tiedon,...

Lue lisää

Joulukuu lähestyy kovaa vauhtia, ja TUTOn joulutuotteet on nyt myynnissä! MIkäli jokin paketti kiinnostaa, tai kaipaat...

Lue lisää

Liigan lisenssikomitea on tänään 27.11.2023 hylännyt TUTOn Liiga-lisenssihakemuksen. Käytämme seuraavat pari päivää lisenssin hylkäyksen perusteiden perusteelliseen...

Lue lisää