Ohjeistusta päivän TUTO-Jokerit -matsiin

OLETKO TULOSSA HALLILLE TÄNÄÄN? Lue muutama huomio alta sujuvan ja turvallisen tapahtuman varmistamiseksi.

Ennen matsia:

⚽️ Inter järjestää lauantaina klo 12.30-14.30 kaikille avoimen ja maksuttoman Perheiden liikuntamaailma-tapahtuman Turku Energia Areenalla (jäähallin takapihalla), ja siinä yhteydessä Junior Cafessa buffet on auki! Interin peli pelataan 15:00 alkaen, ja sinne voit hankkia liput löytyy täältä: https://www.tiketti.fi/fc-inter-kausikortit-ja-liput-veritas-stadion-turku-lippuja/72478 Tässä oivaa tapahtumaa koko päiväksi Kupittaalla. 💙❤️🤍

🚨200 ensimmäistä junioria/toimihenkilöä pääsee TuTon junnukortilla sisään järjestyksessä. HUOM. sisäänkäynti kaupungin päädystä padel-kenttien viereisten portaiden kautta.

🚌 Veikkausliiga-ottelu pelataan aivan naapurissa, joten parkkipaikkoja on Kupittaan alueella rajoitetusti. Suosittelemme saapumaan julkisen liikenteen voimin, pyörällä tai jalan.

🎟 Lippukioski aukeaa jo kello 13:30, jotta jonot pysyvät maltillisena, suosittelemme saapumaan ajoissa. Kausikortteja jaetaan myös lippukioskilla.

HALLILLA:

🏟 Rajupaja Areena tulee olemaan täynnä, joten suosittelemme saapumaan ajoissa, ja ottamaan aavistuksen kärsivällisyyttä mukaan. Hallin käytävät eivät ole leveimmästä päästä, joten pyritään toimimaan rauhallisesti muut huomioiden.

🚨 Hallilla saa vapaasti valita istumapaikan, mutta jätäthän ”mä istun täsä” -tarralliset paikat paikat lunastaneille. Myös ravintolapaikat on ne etukäteen varanneille.

🌭 Avaamme kioskien lisäksi kolme lisämyyntipistettä ja kaksi anniskelupistettä lisää. Jonoilta ei tuollaisella väkimäärällä voi kokonaan välttyä, mutta myyntipisteitä on lisätty.

🎫 Hallista saa poistua alumnipelin ja Mestis-pelin välillä, kello 15-16 välillä taukolipun kanssa kauemmaskin ja kello 16:00 jälkeen rajatulle alueelle. Palatessaan taukolippu kourassa on käytävä uudempaan otteeseen turvatarkastuksessa.

🍩 Halllla on myynnissä ruokaa ja juomaa, sekä mm. donitseja ja metrilakuja! Eri kioskeissa on hieman vaihtelevia erikoisuuksia, mutta perustuotteita saa jokaisesta.

🎷 Live-bändi Arvi Tiainen & Taitavat kaverit esiintyy Hippoksentien kulman lavalla ja samalla lavalla pelataan ottelun jälkipelit noin vartti ottelun päättymisen jälkeen.

Jaa eteenpäin:

alkusarja uuden edessä mestiksessä TUTOn kausi käynnistyi monen vuoden tauon jälkeen U20 Mestiksessä. Kauteen lähdettiin turkulaisimmalla...

Lue lisää

KAUDEN 24-25 KAUSIKORTIT MYYNNISSÄ NYT!  Nyt myynnissä rajoitettu erä kausikortteja erikoishintaan! Jokainen kausikortti on numeroitu, joten...

Lue lisää

TERVETULOA KEVÄÄN 2024 TUTO-RISTEILYLLE! Risteilemme Viking Linen kanssa maailman upeimmassa saaristossa lauantaina 18.5.2024 Varma kevään merkki...

Lue lisää