Ohjeistus päivän peliin – osta liput ennakkoon, halli jaettu kahteen lohkoon…

U20 SM-sarjan alkusarja
TUTO Hockey U20 – TPS U20
Marli Areena klo 14.30

TUTOn ja TPSn U20 joukkueet kohtaavat kauden ensimmäisessä paikallispelissä. Ottelussa on käytössä koronarajoitukset, joten luethan alla olevan ohjeistuksen.

Päivän ottelussa noudatetaan AVI:n ja THL:n määräämiä koronarajoituksia, jotka tuovat ottelutapahtumaan merkittäviä muutoksia aiemmin totuttuun.

Huomioi nämä koronarajoitukset

1) Marli Areena on jaettu kahteen lohkoon

Marli Areena on jaettu illan pelissä kahteen lohkoon (kuva alla), jotka on erotettu toisistaan. Lohkojen välillä ei voi liikkua ottelun aikana. Ottelu siis seurataan joko B-F -katsomoista tai H-M katsomoista. Finaco päätyravintolaan kuljetaan lohko 2:sta (B-F katsomot).

Sisääntulo on molemmissa lohkoissa Hippoksentien puoleisesta päädystä.

 

2) Osta liput ennakkoon 

Tämän päivän pelin liput ovat myynnissä Lippupisteen ennakkomyyntipaikoissa sekä verkkokaupassa. Liput voit ostaa tästä.
 
Suosittelemme ostamaan liput ennakkoon, sillä Marli Areenalla on todennäköisesti pitkät jonot rajoitustoimien vuoksi.
 

3) Jos haet lipun Marli Areenan lipunmyynnistä, anna yhteystietosi etukäteen

 
Lippuja myydään myös Marli Areenan lipunmyynnissä klo 13.30 alkaen. Suosittelemme kuitenkin ostamaan liput ennakkoon, koska lipunmyynnissä on odotettavissa jonoja (HUOM! Muista noudattaa turvavälejä jonoissa).
 
Jonoa aiheuttaa muun muassa se, että keräämme Marli Areenan lipunmyynnistä lipun ostaneilta puhelinnumeron, jotta voimme tiedottaa jälkikäteen mahdollisesta korona-altistumisesta. Tietojen antaminen on vapaaehtoista. Tiedot säilytetään 14 vrk, jonka jälkeen ne hävitetään. TUTO ei käytä tietoja markkinointitarkoituksiin tai jaa niitä eteenpäin.
Voit nopeuttaa lipun ostamista antamalla yhteystietosi jo etukäteen Lyytin kautta. Lyytin tapahtumaan pääset tästä
 
Ennakkoon lipunostaneiden ja kausikorttilaisten tiedot meillä on jo, joten heidän ei tarvitse tietoja enää antaa.
 

4) Tule ajoissa

Otteluun odotetaan noin 350-500 katsojaa. Uudet käytännöt aiheuttanevat kuitenkin jonoja myös sisääntulossa, joten tulethan ajoissa ja muistathan pitää turvavälit. Avaamme ovet klo 13.30.

 

5) Pukukoppikäytävä ja vaihtoaitioiden välikkö vain joukkueille

Illan ottelussa pukukoppikäytävä ja vaihtoaitioiden välikkö on vain joukkueen käytössä. Mikäli media haluaa haastatella pelaajia tai valmennusta pelin jälkeen, olkaa yhteydessä TUTO Hockeyn toimistopäällikköön Janne Ollilaan (puh. 040 7636 961)
 

6) Ottelussa noudatetaan THL:n ja Jääkiekkoliiton ohjeistusta

Ottelussa noudatetaan myös THL:n ja Jääkiekkoliiton ohjeistuksia, jotka ovat kerrattuna alla.

Toimi näin illan ottelussa

Illan ottelussa on voimassa THL:n ja Jääkiekkoliiton ohjeistus turvallisen ottelutapahtuman järjestämisestä, joten muistathan

1) Saavu hallille vain terveenä!

Vallitsevassa koronaepidemia tilanteessa on äärimmäisen tärkeää, että saavut otteluun vain terveenä.

2) Muista hyvä käsihygienia

Pese kädet ennen otteluun tuloa, käytä hallin sisäänkäynnissä olevaa käsidesiä ja hyödynnä wc-tilojen käsipesupaikkoja ennen ruokailua ja hallilta poistuessa.

3) Muista turvavälit

Muista turvavälit niin hallin jonoissa kuin katsomon puolellakin. Pyrimme merkitsemään turvavälejä tarrojen avulla jo illan peliin kioskijonoja, vessajonoja ja lipunmyyntijonoja varten.

4) Yski ja niistä oikein

Mikäli yskä tai nuha yllättää kesken ottelun, niin muistathan oikeat tekniikat. Yski  hihaan tai kainaloon ja niistä puhtaaseen nenäliinaan. Oikeat tekniikat ja tarkemmat ohjeet voit tarkistaa THL:n sivulta TÄSTÄ.

5) Maskien käyttö ottelutapahtumassa

TUTO Hockeyn henkilökunta käyttää ottelutapahtumissa kasvomaskeja. Suosittelemme niiden käyttöä myös katsojilla.

Kun saavut hallille

1) Lipunmyynti ja kausikortit

Mikäli kausikorttisi ei ole tullut vielä postissa (yritykset ja viime viikolla tilatut), tule Marli Areenan lipunmyynnin kautta. Saat lipun illan otteluun sekä päivityksen korttitilanteesta. Seuraava erä kortteja painetaan ja postitetaan alkuviikosta. Kausikorttipaikat eivät ole vielä käytössä ja niiden osalta julkaisemme tarkemmat ohjeet myöhemmin. Kausikortit luetaan lipunmyynnissä.

Lipunmyynti on auki sekä Lippupisteen ennakkomyyntipaikoissa, verkossa kuin Marli Areenallakin. Suosittelemme ostamaan liput ennakkoon.

2) Muista turvavälit jonoissa ja katsomoissa

Illan ottelussa on käytössä koko hallin katsomokapasiteetti, joten tilaa tarvittavien turvavälien pitämiseen on. Toivommekin että valitsette hallilta mieleiset paikat, pitäen kuitenkin riittävät turvavälit muihin katsojiin. Suositeltu etäisyys on 2 metriä (min. 2 tyhjää istumapaikkaa molemmin puolin). Lipunmyynnissä, kioskijonossa ja vessajonossa turvavälit on merkitty lattiatarroin.

3) Päätyravintola auki illan pelissä

Finaco päädyn päätyravintola on auki illan pelissä. Kulku ravintolaan on lohko 2 sisäänkäynnistä.  Mikäli käytät päätyravintolan palveluita, muistathan tehdä sen omassa pöydässä säilyttäen riittävät turvavälit muihin ottelutapahtumassa oleviin.

4) Illan kokoonpanot ja Ruutu+ -lähetys

Illan ottelun kokoonpanot on nähtävissä kokonaisuudessaan täältä. Ottelu on katsottavissa Ruutu+ -palvelusta selostuksen kera klo 14.30. Lähetykseen pääset tästä.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää