Ohjeistus Illan TUTO-Tappara otteluun

TUTO avaa kiekkokauden tänään, kun se isännöi harjoitusottelussa Tapparaa. Ottelu alkaa Marli Areenalla klo 18.15. Ottelun maksimiyleisömäärä on 490. Otteluun saapuvia pyydetään tutustumaan seuraaviin ohjeisiin.

Illan harjoitusottelussa noudatetaan Jääkiekkoliiton ja THL:n ohjeistusta turvallisen ottelutapahtuman järjestämisessä. Alla on näistä tärkeimmät kohdat poimittuna. Jääkiekkoliiton ohjeistukseen voit tutustua tarkemmin TÄSTÄ ja THL:n ohjeistukseen tästä.

1) Saavu hallille vain terveenä!

Vallitsevassa koronaepidemia tilanteessa on äärimmäisen tärkeää, että saavut otteluun vain terveenä.

2) Muista hyvä käsihygienia

Pese kädet ennen otteluun tuloa, käytä hallin sisäänkäynnissä olevaa käsidesiä ja hyödynnä wc-tilojen käsipesupaikkoja ennen ruokailua ja hallilta poistuessa.

3) Muista turvavälit

Muista turvavälit niin hallin jonoissa kuin katsomon puolellakin. Pyrimme merkitsemään turvavälejä tarrojen avulla jo illan peliin kioskijonoja, vessajonoja ja lipunmyyntijonoja varten.

4) Yski ja niistä oikein

Mikäli yskä tai nuha yllättää kesken ottelun, niin muistathan oikeat tekniikat. Yski  hihaan tai kainaloon ja niistä puhtaaseen nenäliinaan. Oikeat tekniikat ja tarkemmat ohjeet voit tarkistaa THL:n sivulta TÄSTÄ.

5) Keräämme yhteystiedot

Keräämme Lipunmyynnistä lippunsa ostavilta/hakevilta puhelinnumerot (vapaaehtoinen), jotta voimme tarvittaessa soittaa jälkikäteen jokaiselle ottelussa olleelle mahdollisen koronavirusaltistuksen johdosta. Numeroita säilytetään 14 vrk, jonka jälkeen ne hävitetään. Numeroita ei käytetä markkinointitarkoituksiin eikä jaeta eteenpäin.

HUOMIOITA OTTELUSTA

Ottelun maksimiyleisömäärä 490!

Illan otteluun pääsevät paikalle 490 ensimmäistän katsojaa. Ottelua pääsee katsomaan kausikortilla tai irtolipulla.

Kausikortit noudettavissa illan pelissä

Kauden 2020-21 kausikortit ja TUTO-kortit saapuvat suoraan painosta illan peliin. Ne ovat noudettavissa Marli Areenan Hippoksentien puoleisesta lipunmyynnistä nimellä klo 17.30 alkaen. Saavuthan ajoissa, sillä lipunmyynnissä on todennäköisesti ruuhkaa tänään.

Korteilla pääsee illan peliin, mutta kausikorttipaikat eivät ole vielä käytössä. Paikka on siis valittava hallin kaikista paikoista.

Osta lippu ennakkoon – Lipunmyynnissä on ruuhka

Mikäli tulet katsomaan ottelua irtolipun ostajana, suosittelemme ostamaan lipun ennakkomyyntipaikasta. Se on poikkeuksellisesti auki klo 18.15 asti. Marli Areenan lipunmyynnistäkin lipun voi ostaa, mutta siellä on odotettavissa pitkiäkin jonoja.

Lipun pääset ostamaan ennakkoon tästä.

Lipun hinnat ovat:

Aikuinen 10 euroa

Muut 7 euroa

Noudata seuraavia ohjeita saapuessasi otteluun

  • Saavu hallille vain terveenä
  • Saavu hallille ajoissa, lipunmyynnissä ja sisäänkäynnissä voi olla pitkiäkin jonoja.
  • Muista jonoista huolimatta turvavälit (1,5 – 2 metriä seuraavaan).

TUTO HOCKEY – TAPPARA Marli Areenalla klo 18.15. Ovet ja lipunmyynti aukaistaan klo 17.30.

Liput myy ennakkoon Lippu.fi

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää