Nyt se alkaa! TUTO kohtaa Nuorten SM-liigan kotiavauksessa Pelicansin

TUTO Hockeyn A-nuoret avaa kautensa Nuorten SM-liigassa keskiviikkona, kun Pelicans saapuu vastustajaksi Marli Areenalle. Ottelu alkaa klo 18.30

Nousujohteinen harjoituskausi takana

TUTO Hockeyn A-nuoret lähtevät kolmanteen peräkkäiseen Nuorten SM-liigakauteen herkullisista asemista. Joukkue on vahvistunut kesän aikana mielenkiintoisilla uusilla nimillä, josta osoituksena on nousujohteisesti sujuneet harjoitusottelut. Nuoret hävisivät viidestä harjoitusottelustaan ainoastaan yhden. Tappio-ottelussakin joukkue oli hallitsevampi osapuoli kenttätapahtumissa, vain ratkaisevat maalit jäivät puuttumaan. Harjoituskauden huipennus nähtiin viime perjantaina Marli Areenalla, kun hyvätasoinen paikallistaisto TPSää vastaan ratkesi TUTOn eduksi viimeisellä minuutilla syntyneen voittomaalin myötä.

TUTOn A-nuorten päävalmentaja Elmo Aittola lähteekin tulevaan kauteen innostuneena ja luottavaisena.

– Itse olen Intoa täynnä kuin ilmapallo. Joukkueessa on tässä vaiheessa kautta perinteisesti enemmän vauhtia kuin järkeä, mutta kyllä se siitä lähtee sitten tasaantumaan. Yksi asia on joka tapauksessa varmaa, Marli Areenan yleisölle on tarjolla varmasti viihdyttävää kiekkoa, sen lupaan henkilökohtaisesti.

Seuraa näitä kotiavauksessa

Keskiviikon kotiavauksessa katseet kiinnittyvät erityisesti kotijoukkueeseen ja sen pelaajistoon.

1) Uudet pelaajat. Joukkue on muuttunut paljon viime kaudesta. Harjoituskaudella isoa roolia kantoivat hyökkääjät Tommi Niskanen, Erkki Laiho, Marek Chamula, Nikita Puzakov ja Daniel Kovanen. Puolustuksessa uusista pelaajista nousivat esiin Alex Dubovechky ja Justus Haavanlammi. Maalissa Michal Vojvoda kantoi päävastuun harjoituskaudella ja haastaa varmasti Waltteri Urpolahden ykköstorjujan tontista.

2) Vanhat pelaajat. Viime kaudesta tutuista pelaajista harjoituskauden perusteella isoa ruutua ovat ottamassa luisteluaan petrannut Valtteri Virtanen ja kapteeniksi valittu Jani-Petteri Ylikännö. Puolustuksessa Tuomas Pyyhtiä, Verner Perkkola ja Elias Lampi ovat valmiita entistä isompiin saappaisiin.

3) Pelicans. Mielenkiintoisen kotijoukkueen lisäksi kaukalossa nähdään mielenkiintoinen ja tasokas vastustaja, vaikka Brad Lambert siirtyikin kesällä HIFKn. Pelicans oli viime kaudella Nuorten SM-liigan neljäs, mutta varsinkin syyskauden dominointi oli häikäisevää. Sijoitus ei tullut sattumalta, vaan Lahdessa on tehty erinomaista työtä junioripuolella. Keskiviikon joukkueessakin nähdään useampi nuori suomikiekon tulevaisuuden nimi. Puolustuksen puolelta saatetaan nähdä muun muassa vasta 16-vuotias Topias Vilén, joka on jo debytoinut alle 18-vuotiaiden maajoukkueessa syksyn aikana. Hyökkäyksessä nähtäneen puolestaan viime kauden B:n SM-sarjan maalikuningas Julius Vesaaja.

Tapahtumarikas syyskuu Marli Areenalla

TUTOn alku Nuorten SM-liigassa on erittäin mielenkiintoinen ja turkulaiselle kiekkoyleisölle suotuisa. Kiinnostavaksi ja mielenkiintoiseksi ohjelman tekee se, että TUTO pelaa syksyn 14 kotiottelusta 10 ensimmäistä 5.10. mennessä. Turkulaisille tarjotaankin erinomainen mahdollisuus tulevaisuuden tähtien otteisiin ennen Liiga- ja Mestis-kauden alkua. Nuorten SM-liigan etuna on, että pelipäivät keskittyvät viikonloppuihin. TUTOn syksyn kotiotteluiden päivät ovat seuraavat:

Päivämäärä Kello Paikka Koti Vieras
keskiviikko 28.8.2019 18.30 Marli Areena TUTO Hockey Pelicans
perjantai 30.8.2019 18.30 Marli Areena TUTO Hockey Ilves
perjantai 6.9.2019 18.30 Marli Areena TUTO Hockey HIFK
lauantai 7.9.2019 18.45 Marli Areena TUTO Hockey TPS
perjantai 13.9.2019 18.30 Marli Areena TUTO Hockey Jukurit
lauantai 14.9.2019 17.00 Marli Areena TUTO Hockey Tappara
lauantai 21.9.2019 17.00 Marli Areena TUTO Hockey Ässät
sunnuntai 22.9.2019 17.00 Marli Areena TUTO Hockey Sport
sunnuntai 29.9.2019 17.00 Marli Areena TUTO Hockey Blues
lauantai 5.10.2019 17.00 Marli Areena TUTO Hockey Jokerit
lauantai 2.11.2019 17.00 Marli Areena TUTO Hockey KalPa
perjantai 22.11.2019 18.30 Marli Areena TUTO Hockey HPK
perjantai 29.11.2019 18.30 Marli Areena TUTO Hockey KooKoo
perjantai 6.12.2019 18.30 Marli Areena TUTO Hockey Lukko

Kausikorttilaiset ja juniorit ilmaiseksi A-nuorten peleihin

TUTO-kortit ja kausikortit eivät ehtineet sarjakauden avaukseen, mutta kaikki kortin tilanneet pääsevät huomiseen otteluun ilmaiseksi sisään. Sisäänkäynnille on varattu oma piste kortin tilanneille, josta he saavat nimeä vastaan lipun illan peliin.

Myös TUTOn juniorit pääsevät illan otteluun ilmaiseksi sisään. Sisäänkäynti tapahtuu kausikorttilaisten pisteestä, jossa on joukkuelistat.

Nuorten SM-liigan avaus
TUTO Hockey A – Pelicans A
Keskiviikkona 28.8. klo 18.30, Marli Areenalla. Ovet avataan klo 17.45, samalla alkaa lipunmyynti.
 
Liput 5 euroa, alle 7-vuotiaat ilmaiseksi. Kausikorttilaiset ja TUTOn juniorit myös ilmaiseksi.
Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää