Nyt haetaan Naantalin nöyryytykselle kipakka revanssi

TUTO Hockey:n A- juniorit palaavat kotoiselle Marli Areenalle kuuden vierasottelun jälkeen. Koitokset vierasjäillä kartuttivat pistelaaria ”vain” neljän pisteen verran ja se ei ole kovin paljon se. Joukkueen virallisena tavoitteena on edetä varsinaiseen Nuorten Mestikseen ja tämä tarkoittaa sitä että oleellisiin pistemenetyksiin ei ole jatkossa varaa. Kelkka on käännettävä ja löydettävä taas alkukaudesta vallinnut voittamisen kulttuuri. Uusi nousu on hienoa aloittaa tulevana lauantaina 10.11.2012, kun vastustajaksi saapuu vierasjoukkue kaukaa, peräti Raision takaa eli Naantalin VG-62.

Joukkueet kohtasivat viimeksi noin kuukausi sitten Naantalissa ja Mikko Rauteen suojattien oli jatkoajan jäljiltä tunnustettava naantalilaiset paremmaksi. Tästä tappiosta alkoi turkulaisten alamäki ja nyt on mitä houkuttelevin tilaisuus järjestää revanssi nimenomaan veegeeläisten kustannuksella. Lisäkutkutetta otteluun tuo se että joukkueet ovat ennen lauantain tuoksinaa tasapisteissä. TUTO Hockeyn sijoitus on neljäs ja VG:n viides, mutta pisteitä molemmilla joukkueilla on sama määrä.

TUTO Hockeyn A- junnujen taival on siis viime aikoina ollut takkuisa ja päävalmentaja Mikko Rauteen avoin tilitys valaisee sitä mistä homma kiikastaa. Mikko Rauteen tuoreen haastattelun löydät tästä:

Nyt ei ole kuitenkaan aika jäädä kärvistelemään menneisyyteen vaan reivata nokka kohti uusia haasteita. Onkin siis aika kutsua kaikki TUTO- fanit ja TUTO- mieliset lauantaina 10.11.2012 Marli Areenalle kello 13.50 alkavaan paikallisderbyyn. Otteluun on vapaa pääsy ja muistathan että myös A-junnujen matseissa on kioskipalvelut tarjolla.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää