Nuorten MM-kisat alkavat – Mukana TUTOsta tuttuja pelaajia

Nuorten MM-kisat alkavat tänään Kanadassa. Kisoissa nähdän useita pelaajia, joille TUTO-paita on tullut viime kausina tutuksi. Kanadaan matkasi peräti viisi pelaajaa, jotka ovat esiintyneet tällä kaudella TUTOssa. Lisäksi Slovakian paidassa nähdään David Mudrak, joka pelasi TUTOssa kaudella 18-19.

Suomen joukkueessa kolme TUTOn edustuksesta tuttua pelaajaa

Suomen joukkueessa nähdään Kari Piiroinen, Kasper Simontaival ja Petteri Puhakka. Tapparan sopimuspelaajiin kuuluva kolmikko on edustanut mallikkaasti TUTOn edustusjoukkuetta syksyn aikana.

Kari Piiroinen on tilkinnyt TUTOn maalin paikoin maagisin ottein. Piiroinen oli mukana Suomen joukkueessa jo viime kaudella, jolloin vyölle tarttui yksi pelattu ottelu. Tämän vuoden kisoissa hän taistelee Suomen ykkösmaalivahdin paikasta.

Kari Piiroinen on paljon vartiana, kun Suomen U20-maajoukkue lähtee kultajahtiin Kanadaan.

Syksyllä TUTOn hyökkäyksessä tuhoisaa jälkeä tehneet Kasper Simontaival ja Petteri Puhakka lähtevät puolestaan ensimmäisiin U20-ikäluokan MM-kisoihin. Puhakalle kisapaikka oli jo viime vuonna käden ulottuvilla, mutta lopulliseen kisajoukkueeseen ei kutsua tullut. Simontaival pelaa puolestaan ensimmäiset U20-ikäluokan pelinsä kisoissa. Aiemmissa ikäluokissa 18-vuotias Simontaival on ollut erittäin tehokas aina, kun on pukenut maajoukkuepaidan päälle. Tämän oli rekisteröinyt myös Los Angeles Kings, joka varasi Simontaipaleen 3.kierroksella viime syksynä pidetyssä NHL-varaustilaisuudessa.

Kasper Simontaipaleelta odotetaan onnistumisia vuoden vaihteen turnauksessa. Hän avaa turnauksen Suomen 1.kentässä.

Petteri Puhakka ylsi tänä vuonna kisajoukkueeseen. Pelit alkavat Leijonien nelosketjussa.

Petrovicky ja Mudrak Slovakian takalinjoilla

Suomen lohkossa pelaavassa Slovakian joukkueessa nähdään kaksi TUTO-paidasta tuttua peluria. Sen takalinjoilla luutivat tällä kaudella TUTOn U20-joukkuetta edustava Rayen Petrovicky sekä kaudella 2018-19 TUTOn U20-joukkueessa pelannut David Mudrak.

Kaudella 2018-19 TUTOn A-nuorissa pelannut David Mudrak lukeutuu tänä vuonna Slovakian johtaviin pelaajiin.

Nousujohteisen syksyn TUTOn U20-joukkueessa pelannut Rayen Petrovicky hakee turnausvastuuta Slovakian takalinjoilta.

Kisoissa saatetaan nähdä myös  kuudes TUTOsta tuttu peluri, sillä Itävallan joukkueen mukana Kanadaan matkasi puolustaja Niklas Wetzl. Wetzl pelaa tällä kaudella TUTOn U20-joukkueessa.

TUTO Hockeyn U20-joukkueessa tällä kaudella pelaava Niklas Wetzl saatetaan nähdä niin ikään tositoimissa, sillä hän matkasi Itävallan joukkueen mukana Kanadaan.

Suomen pelit suorana TV5:ltä – kaikki pelit nähtävissä suorana netissä

Suomen avauspeli on Saksaa vastaan perjantain ja lauantain välisenä yönä klo 1.00. Kari Piiroinen aloittaa ottelussa Suomen maalilla. Kasper Simontaival hyökkää Suomen 1.ketjussa ja Petteri Puhakka 4.ketjussa. TV5 näyttää Suomen ottelut suorina. Kisojen kaikki pelit on katsottavissa osoitteesta dplay.fi (katsominen vaatii rekisteröintiä ja kanavapaketin ostoa).

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää