Nuorten Liigan herkkua luvassa viikonloppuna Kupittaalla

TUTOlla on edessä kahden kotiottelun viikonloppu Nuorten SM-Liigan alemmassa jatkosarjassa. Perjantaina vastassa on sarjataulukossa tasapisteissä oleva JYP ja lauantaina Marli Areenalle saapuu SaiPa.

TUTO on edelleen voittamaton Nuorten SM-Liigan alemmassa jatkosarjassa. Seitsemän pelatun ottelun jälkeen pisteitä on kasassa 20. Jyväskylän JYP hengittää niskaan tasapisteissä turkulaisten kanssa. Alemman loppusarjan voittaja nousee vielä playoff-peleihin ja mahdollisuus on aina Suomen mestaruuteen asti. Joten panosta ei tästä kärkitaistelusta tule puuttumaan. Perjantain peli alkaa klo 19:15.

Lauantaina klo 17 alkavassa ottelussa TUTO kohtaa Lappeenrannan SaiPan. SaiPa on ennen perjantain kierrosta sarjataulukon puolivälissä viidentenä kymmenellä pisteellä.

TUTO on miehittänyt hyvin myös alemman jatkosarjan pistepörssin. Kymmenen parhaan pistemiehen joukosta löytyy kolme TUTO-peluria. Ylimpänä näistä toisena pistepörssissä oleva Karri Forsblom (4+10).

Kuva: Shaun Duncan

Tervetuloa Marli Areenalle viettämään viikonloppua kaupungin värikkäimmän lätkän parissa! Liput otteluihin 5 euroa ovelta.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää