Nuorten Liigan herkkua luvassa viikonloppuna Kupittaalla

TUTOlla on edessä kahden kotiottelun viikonloppu Nuorten SM-Liigan alemmassa jatkosarjassa. Perjantaina vastassa on sarjataulukossa tasapisteissä oleva JYP ja lauantaina Marli Areenalle saapuu SaiPa.

TUTO on edelleen voittamaton Nuorten SM-Liigan alemmassa jatkosarjassa. Seitsemän pelatun ottelun jälkeen pisteitä on kasassa 20. Jyväskylän JYP hengittää niskaan tasapisteissä turkulaisten kanssa. Alemman loppusarjan voittaja nousee vielä playoff-peleihin ja mahdollisuus on aina Suomen mestaruuteen asti. Joten panosta ei tästä kärkitaistelusta tule puuttumaan. Perjantain peli alkaa klo 19:15.

Lauantaina klo 17 alkavassa ottelussa TUTO kohtaa Lappeenrannan SaiPan. SaiPa on ennen perjantain kierrosta sarjataulukon puolivälissä viidentenä kymmenellä pisteellä.

TUTO on miehittänyt hyvin myös alemman jatkosarjan pistepörssin. Kymmenen parhaan pistemiehen joukosta löytyy kolme TUTO-peluria. Ylimpänä näistä toisena pistepörssissä oleva Karri Forsblom (4+10).

Kuva: Shaun Duncan

Tervetuloa Marli Areenalle viettämään viikonloppua kaupungin värikkäimmän lätkän parissa! Liput otteluihin 5 euroa ovelta.

Jaa eteenpäin:

TUTOn Liiga-lisenssihakemus on edelleen voimassa TUTO Hockey on tänään, tiistaina 28.11., saanut Liigan lisenssikomitean puheenjohtajalta tiedon,...

Lue lisää

Joulukuu lähestyy kovaa vauhtia, ja TUTOn joulutuotteet on nyt myynnissä! MIkäli jokin paketti kiinnostaa, tai kaipaat...

Lue lisää

Liigan lisenssikomitea on tänään 27.11.2023 hylännyt TUTOn Liiga-lisenssihakemuksen. Käytämme seuraavat pari päivää lisenssin hylkäyksen perusteiden perusteelliseen...

Lue lisää