Nuorille arvokas oppitunti perjantai-illassa

TUTO Hockeyn A-nuoret ja FPS pelasivat tasaisen ottelun Marli Areenan perjantai-illassa. Lopulta voiton juhlia pääsivät viettämään forssalaiset 2-3 lukemin, mutta TUTOn nuoretkin saivat arvokkaan oppitunnin olettamisesta ja valmistautumisesta.

Ottelun alku viivästyi melkein tunnilla, mutta kun viimein pikahälytyksellä peliin kutsuttu tuomaristo saapui paikalle, oli vierailijat valmiimpia peliin. Forssalaiset veivät avauserän nimiinsä 1-0 lukemin Mikko Jaakolan osumalla.

Toisessa erässä TUTOn nuoret hallitsivat peliä ja järjestivät toinen toistaan parempia maalitilanteita. Loistavista maalipaikoista huolimatta forssalaisten maali pysyi koskemattomana. Vierailijat saivat TUTOn painostusjaksojen aikana luotua tukun vaarallisia vastahyökkäyksiä, joista yksi tuotti tulosta toisen erän lopussa. Ylivoimahyökkäyksen päätteeksi Miku Ronkaisella oli helppo työ tuplata vieraiden johto Niklas  Sahan esityöstä.

Kolmannessa erässä TUTOn ylivoima tuotti vihdoin tulosta, kun Tuomas Pyyhtiän tarkka laukaus yllätti erinomaisesti forssalaisten maalilla pelanneen Topi Salokankaan. Kauaa ei saanut kotijoukkue kavennusta juhlia, sillä vain runsaat kaksi minuuttia myöhemmin Raivo Freidenfelds viimeisteli vieraiden illan kolmannen osuman upean syöttökuvion päätteeksi. Ottelu sai arvoisensa lopun, kun TUTOn Andre Linde kavensi tilanteen 2-3 reilut kaksi minuuttia ennen loppua. Forssalaiset ja ennen kaikkea Salokangas kestivät kuitenkin kotijoukkueen väkevän pyörityksen ja veivät illan taiston nimiinsä.

Arvokas oppitunti

Pelin jälkeen TUTO Hockeyn A-nuorten päävalmentaja Elmo Aittola kiitti vastustajaa arvokkaasta oppitunnista ja erinomaisesta pelistä.

-Vastustaja oli tosissaan, kiitos siitä heille. Tämä oli meille erinomainen oppitunti olettamisesta ja valmistautumisesta. Pelkällä neppailulla ei jää mitään muuta kuin paha mieli.

TUTO Hockeyn A-nuoret pelaavat seuraavan kerran jo huomenna, kun vuorossa on Karhu HT:n isännöimä turnaus Kokemäellä. Ensi viikolla joukkueella on vuorossa kaksi harjoitusottelua, kun ensin vuorossa on revanssi FPS:ää vastaan Forssassa keskiviikkona (14.8.) ja perjantaina Marli Areenalle saapuu vastustajaksi K-Vantaan A-nuorten joukkue. Perjantain peli alkaa klo 19.00 ja yleisöllä on tähänkin otteluun vapaa pääsy.

Tilastot

TUTO Hockey A – FPS 2-3 (0-1, 0-1, 2-1)

1.erä

4.03: 0-1 Mikko Jaakkola (Niko Ojala)

——————————–

2.erä

33.17: 0-2 Miku Ronkainen (Niklas Saha)

——————————–

3.erä

54.31: 1-2 Tuomas Pyyhtiä (Marke Chamula, Jani-Petteri Ylikännö)

56.51: 1-3 Raivo Freidenfelds (Jyri Waajakoski, Niko Ojala)

57.53: 2-3 Andre Linde

Maalivahdit

Michal Vojvoda, TUTO Hockey                  12+9+6=27

Topi Salokangas, FPS                                    12+19+18=49  

Jaa eteenpäin:

MM-kisoja pelataan taas Tampereella, me lähdemme paikan päälle ja haluamme sinut matkaan mukaan! Luvassa on hyvät...

Lue lisää

Villi kortti -kierrokselta tarttui matkaan jatkopaikka kevään tosipeleihin kahdella otteluvoitolla KeuPasta. Pudotuspelit aloitetaan vierasmatsilla jo tulevana...

Lue lisää

Suomen Jääkiekkoliitto palkitsee vuosittain sarjojen pelaajia hyvistä suorituksista. Kauden 2022-2023 Mestiksen opiskelijapalkinnon on voittanut TUTO Hockeyn...

Lue lisää