Numeroidut kausikortit myyntiin – nopean tilaajan etu voimassa kesäkuun

TUTO Hockeyn kauden 2019-2020 numeroidut kausikortit ovat nyt myynnissä. Kausikorteissa on nopean tilaajan etu, jonka myötä hinnat ovat edullisemmat kesäkuun loppuun asti. Mikäli olet hankkinut jo TUTO-kortin, voit päivittää sen numeroituun kausikorttiin maksamalla TUTO-kortin ja kausikortin erotuksen.

Kausikortista on tarjolla kolme eri korttityyppiä; aikuinen, erityisryhmät (kannattajat, opiskelijat, eläkeläiset, työttömät) ja nuoret (7-16-vuotiaat). Tarjolla on myös perhepaketti, joka sisältää kaksi aikuisten kausikorttia sekä 1-5 nuorten korttia. Kaikkien korttilaisten ei tarvitse olla samaa perhettä, vaan perhepaketin voi ostaa esimerkiksi yhdessä naapurin kanssa.

Viime kauden kausikorttilaisilla on etuosto-oikeus elokuun loppuun asti nykyiseen paikkaansa. Oman kausikortin voit tilata täältä: Mainitse lisätiedot kentässä paikkatoiveesi.

TUTO-kortti kausikortiksi

Mikäli olet ehtinyt jo tilaamaan keväällä TUTO-kortin, voit päivittää sen numeroituun kausikorttiin. Päivityksen yhteydessä maksat vain TUTO-kortin ja kausikortin erotuksen. TUTO-kortin jo omaava henkilö saa päivitettyä korttinsa kesäkuun aikana esimerkiksi erityisryhmien kausikorttiin 71 eurolla (170 euroa – 99 euroa).

Mikäli haluat päivittää TUTO-korttisi numeroituun kausikorttiin, ole yhteydessä TUTO Hockeyn toimistopäällikköön Janne Ollilaan (puh. 040 7636 961, s-posti: janne.ollila(a)tutohockey.fi)

TUTO-kortin nopean tilaajan etu voimassa vielä tämän viikon

TUTO-kortin nopean tilaajan etuhinta (99 euroa) on voimassa vielä tämän viikon sunnuntaihin asti (9.6.). TUTO-kortin hinta on maanantaista (10.6.) alkaen 109 euroa. Oman TUTO-korttisi voit tilata tästä.

Marli Areenalla myytävien irtolippujen hinnat alenevat kaudella 2019-2020

TUTO Hockey on julkaissut myös kauden 2019-2020 irtolippujen hinnat. Ennakkolippujen hinnat pysyvät samoina kuin kaudella 2018-19, mutta Marli Areenalta myytyjen lippujen hinnat alenevat. Alennus on lipputyypistä riippuen 1-2 euroa. Kauden 2019-2020 runkosarjan lippujen hinnat ovat:

TUTO Hockey pidättää oikeuden hintojen muutoksiin. Ennakkolippujen sekä Marli Areenalla myytävien lippujen hinnat sisältävät lipunhinnan sekä palvelumaksun. Ennakkolippujen hintaan lisätään kuitenkin  ostotapahtumakohtainen toimitusmaksu, joka on verkkokaupassa tällä hetkellä euron (1 €) ja muissa ennakkomyyntipaikoissa kaksi (2) euroa. Lue laajempi uutinen asiasta täältä.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää