Numeroidut kausikortit myyntiin – nopean tilaajan etu voimassa kesäkuun

TUTO Hockeyn kauden 2019-2020 numeroidut kausikortit ovat nyt myynnissä. Kausikorteissa on nopean tilaajan etu, jonka myötä hinnat ovat edullisemmat kesäkuun loppuun asti. Mikäli olet hankkinut jo TUTO-kortin, voit päivittää sen numeroituun kausikorttiin maksamalla TUTO-kortin ja kausikortin erotuksen.

Kausikortista on tarjolla kolme eri korttityyppiä; aikuinen, erityisryhmät (kannattajat, opiskelijat, eläkeläiset, työttömät) ja nuoret (7-16-vuotiaat). Tarjolla on myös perhepaketti, joka sisältää kaksi aikuisten kausikorttia sekä 1-5 nuorten korttia. Kaikkien korttilaisten ei tarvitse olla samaa perhettä, vaan perhepaketin voi ostaa esimerkiksi yhdessä naapurin kanssa.

Viime kauden kausikorttilaisilla on etuosto-oikeus elokuun loppuun asti nykyiseen paikkaansa. Oman kausikortin voit tilata täältä: Mainitse lisätiedot kentässä paikkatoiveesi.

TUTO-kortti kausikortiksi

Mikäli olet ehtinyt jo tilaamaan keväällä TUTO-kortin, voit päivittää sen numeroituun kausikorttiin. Päivityksen yhteydessä maksat vain TUTO-kortin ja kausikortin erotuksen. TUTO-kortin jo omaava henkilö saa päivitettyä korttinsa kesäkuun aikana esimerkiksi erityisryhmien kausikorttiin 71 eurolla (170 euroa – 99 euroa).

Mikäli haluat päivittää TUTO-korttisi numeroituun kausikorttiin, ole yhteydessä TUTO Hockeyn toimistopäällikköön Janne Ollilaan (puh. 040 7636 961, s-posti: janne.ollila(a)tutohockey.fi)

TUTO-kortin nopean tilaajan etu voimassa vielä tämän viikon

TUTO-kortin nopean tilaajan etuhinta (99 euroa) on voimassa vielä tämän viikon sunnuntaihin asti (9.6.). TUTO-kortin hinta on maanantaista (10.6.) alkaen 109 euroa. Oman TUTO-korttisi voit tilata tästä.

Marli Areenalla myytävien irtolippujen hinnat alenevat kaudella 2019-2020

TUTO Hockey on julkaissut myös kauden 2019-2020 irtolippujen hinnat. Ennakkolippujen hinnat pysyvät samoina kuin kaudella 2018-19, mutta Marli Areenalta myytyjen lippujen hinnat alenevat. Alennus on lipputyypistä riippuen 1-2 euroa. Kauden 2019-2020 runkosarjan lippujen hinnat ovat:

TUTO Hockey pidättää oikeuden hintojen muutoksiin. Ennakkolippujen sekä Marli Areenalla myytävien lippujen hinnat sisältävät lipunhinnan sekä palvelumaksun. Ennakkolippujen hintaan lisätään kuitenkin  ostotapahtumakohtainen toimitusmaksu, joka on verkkokaupassa tällä hetkellä euron (1 €) ja muissa ennakkomyyntipaikoissa kaksi (2) euroa. Lue laajempi uutinen asiasta täältä.

Jaa eteenpäin:

TUTO ja hyökkääjä Topias Kaski ovat solmineet loppukauden mittaisen sopimuksen. Puolitoista kautta Jukureiden organisaatiossa viettäneen, turkulaislähtöisen...

Lue lisää

Viime viikon kolmessa ottelussa riitti tapahtumia ja käänteitä useamman otteluviikon edestä. Kaksi kotipeliä HK Zemgalea vastaan...

Lue lisää

TUTOn hyökkääjätähti Roope Ranta kävi toimittamassa Lausteen perhekuntoutuskeskukseen 100 kappaletta ottelulippuja TUTOn otteluihin. Perhekuntoutuskeskuksen johtaja Kim...

Lue lisää