Nikulin tehoili debyytissä 0+3, TUTOlle pinna

Mestis

TUTO Hockey – KeuPa HT 4-5 vl (1-1, 1-0, 2-3) TILASTOT

Alexander Nikulin otti heti debyytissään Marli Areenan yleisön omakseen. Taidokkaiden välähdysten lomassa Nikulin keräsi syöttöpinnan TUTOn kolmeen ensimmäiseen maaliin. Venäläistaiturin tarjoilusta pääsivät nauttimaan vuorollaan Niko Ahoniemi, Mikko Laine ja Juho Mäkelä.

Vuoristoratamaisesti edennyt ottelu päättyi lopulta KeuPa HTn 4-5 voittoon voittolaukauskilpailun jälkeen. Kahden erän jälkeen kuskin paikalla oli peliä hallinnut  TUTO, kolmanteen erään tuli kuitenkin tehokas KeuPa. Vierailijat karkasivat kolmannen erän lopulla jo 2-4 johtoon, mutta TUTO tuli vielä tasoihin iskemällä kaksi maalia ilman maalivahtia. Ensin Mäkelä kavensi Nikulinin esityöstä ajassa 57:29 ja 40 sekuntia myöhemmin oli Juho Virtasen vuoro osua Eetu Venton erinomaisesta esityöstä.

Ottelukooste, Lehdistötilaisuus ja Mikko Laineen Haastattelu ovat raportin lopussa.

A-nuorille viikonlopun toinen piste

TUTO Hockey A – KalPa A 1-2 vl (0-1, 0-0, 1-0) TILASTOT

A-nuoret avasivat Marli Areenan lauantain KalPaa vastaan. Joukkueet tarjosivat tasaisen jännitysnäytelmän, jossa ratkaisua haettiin voittolaukauskilpailusta. Siinä kuopilaiset olivat parempia, joten lisäpiste ja voitto lähtivät vierailijoiden matkaan 1-2 lukemin. TUTOn A-nuorille viikonlopun kaksi kotiottelua tuottivat kaksi pistettä. Hieman tahmeamman viikonlopun myötä kärki karkasi TUTOlta 6 pisteen päähän, mutta vastaavasti ero K-Vantaaseen kasvoi 8 ja KooVeeseen 9 pisteeseen, kun sarjaa on jäljellä seitsemän kierrosta.

Lauantaina Karhun kaatoon Marli Areenalle

TUTO Hockeyn pelit jatkuvat Mestiksessä ensi viikon keskiviikkona, kun se matkaa K-Vantaan vieraaksi. Kotoisalle Marli Areenalle se palaa jälleen viikon päästä lauantaina (8.2.), kun Iisalmen Peli-Karhut saapuu vastustajaksi. Hanki ennakkoon edullisemmat liput lauantain karhun kaatoon Marli Areenalle tästä.

Ottelukooste

Lehdistötilaisuus

Haastattelu: Mikko Laine

Seuraava kotiottelu

 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää