Niko Seppälä vahvistamaan TUTOn puolustusta

Puolustaja Niko Seppälä siirtyy TUTOon koko kauden lainalla HIFK:sta. Seppälä on TUTOn mukana jo tämän viikon kotiottelussa SaPKoa vastaan.

21-vuotias puolustajalupaus osallistui kesällä 2018 Minnesota Wildin nuorten pelaajien kehitysleirille varaamattomana pelaajana. Viime kaudella hän pelasi täyden Mestis-kauden Joensuun Jokipoikien riveissä. Tämän kauden Seppälä aloitti HIFK:n A-nuorissa, jossa kiekollisesti lahjakas puolustaja iski 20 ottelussa tehot 6+10.

TUTO Hockeyn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola on innoissaan saadessaan Seppälän TUTOn riveihin.

”Olen aidosti innostunut siitä, että saamme Seppälän TUTOon. Seppälä on erittäin kova ja vahva pelaaja. Hän ei ota taka-askelia yhdessäkään kamppailutilanteessa tai maalineduskahakassa. Hänellä on myös hyvät kiekolliset lahjat, jotka mahdollistavat pisteiden teon. Kun luistelu on vielä tyylikästä ja sulavaa, voidaan puhua kokonaisvaltaisesta puolustajasta, joka tekee joukkueestamme paremman”.

Seppälä on myös innostunut mahdollisuudesta siirtyä TUTOon.

”Kiitän hienosta mahdollisuudesta päästä TUTOon. Tämä mahdollisuus tuli hyvään aikaan. Odotan edelleen kehittyväni pelaajana. Samalla tulen tekemään joukkueen eteen parhaani, jotta edessä olisi pitkä kevät”.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää