Niko Seppälä vahvistamaan TUTOn puolustusta

Puolustaja Niko Seppälä siirtyy TUTOon koko kauden lainalla HIFK:sta. Seppälä on TUTOn mukana jo tämän viikon kotiottelussa SaPKoa vastaan.

21-vuotias puolustajalupaus osallistui kesällä 2018 Minnesota Wildin nuorten pelaajien kehitysleirille varaamattomana pelaajana. Viime kaudella hän pelasi täyden Mestis-kauden Joensuun Jokipoikien riveissä. Tämän kauden Seppälä aloitti HIFK:n A-nuorissa, jossa kiekollisesti lahjakas puolustaja iski 20 ottelussa tehot 6+10.

TUTO Hockeyn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola on innoissaan saadessaan Seppälän TUTOn riveihin.

”Olen aidosti innostunut siitä, että saamme Seppälän TUTOon. Seppälä on erittäin kova ja vahva pelaaja. Hän ei ota taka-askelia yhdessäkään kamppailutilanteessa tai maalineduskahakassa. Hänellä on myös hyvät kiekolliset lahjat, jotka mahdollistavat pisteiden teon. Kun luistelu on vielä tyylikästä ja sulavaa, voidaan puhua kokonaisvaltaisesta puolustajasta, joka tekee joukkueestamme paremman”.

Seppälä on myös innostunut mahdollisuudesta siirtyä TUTOon.

”Kiitän hienosta mahdollisuudesta päästä TUTOon. Tämä mahdollisuus tuli hyvään aikaan. Odotan edelleen kehittyväni pelaajana. Samalla tulen tekemään joukkueen eteen parhaani, jotta edessä olisi pitkä kevät”.

Jaa eteenpäin:

MM-kisoja pelataan taas Tampereella, me lähdemme paikan päälle ja haluamme sinut matkaan mukaan! Luvassa on hyvät...

Lue lisää

Villi kortti -kierrokselta tarttui matkaan jatkopaikka kevään tosipeleihin kahdella otteluvoitolla KeuPasta. Pudotuspelit aloitetaan vierasmatsilla jo tulevana...

Lue lisää

Suomen Jääkiekkoliitto palkitsee vuosittain sarjojen pelaajia hyvistä suorituksista. Kauden 2022-2023 Mestiksen opiskelijapalkinnon on voittanut TUTO Hockeyn...

Lue lisää