NIKLAS SALO VIIMEISIN LISÄYS TUTO-HYÖKKÄYKSEEN

Niklas Salo saapuu Kupittaalle teroittamaan TUTO-hyökkäyksen kärkeä. Viime kauden Italiassa viettänyt taitoniekka on parhaalla mestiskaudella takonut 22 maalia ja yhteensä 49 pistettä.  

Urheilukoordinaattori Jouni Virpiö on todella tyytyväinen uuteen hankintaan: ”Me olemme etsineet kärkiosaamista hyökkäykseemme, ja nyt saatiin kiinnitettyä iso palanen. Niklas on jo kokenut ammattilainen ja me tiedämme tasan tarkkaan, mitä häneltä saadaan. Niklas on taitava luistelija, hän näkee pelin hyvin ja pystyy sekä tuottamaan että myös päättämään hyökkäyksiä. Hän sopii meidän työteliääseen ryhmäämme erittäin hyvin kovan työmoraalinsa ansiosta.” 

Niklas Salo on tositoimissa heti huomenna TUTOn Suomen Cup-avauksessa, kun Rajupaja Areenalle vastustajaksi luistelee GrIFK. Osta lippu TÄSTÄ ja tule tarkastamaan herran otteet paikan päälle! 

Jaa eteenpäin:

Sairastupaa ei vielä saada täysin tyhjäksi, joten Rauman Lukon hyökkääjät Kim Nieminen ja Sami Päivärinta liittyvät...

Lue lisää

Nyt tarvitaan yhteisön voimaa! Kaupungin värikkäintä lätkää – hyvässä ja pahassa. Tällä hetkellä taloudellisesti haastavassa tilanteessa...

Lue lisää

Rauman Lukon hyökkääjä Kim Nieminen liittyy TUTOn vahvuuteen lauantain otteluun, kun joukkue matkustaa sarjakärki Kiekko-Espoon vieraaksi....

Lue lisää