NIKLAS SALO VIIMEISIN LISÄYS TUTO-HYÖKKÄYKSEEN

Niklas Salo saapuu Kupittaalle teroittamaan TUTO-hyökkäyksen kärkeä. Viime kauden Italiassa viettänyt taitoniekka on parhaalla mestiskaudella takonut 22 maalia ja yhteensä 49 pistettä.  

Urheilukoordinaattori Jouni Virpiö on todella tyytyväinen uuteen hankintaan: ”Me olemme etsineet kärkiosaamista hyökkäykseemme, ja nyt saatiin kiinnitettyä iso palanen. Niklas on jo kokenut ammattilainen ja me tiedämme tasan tarkkaan, mitä häneltä saadaan. Niklas on taitava luistelija, hän näkee pelin hyvin ja pystyy sekä tuottamaan että myös päättämään hyökkäyksiä. Hän sopii meidän työteliääseen ryhmäämme erittäin hyvin kovan työmoraalinsa ansiosta.” 

Niklas Salo on tositoimissa heti huomenna TUTOn Suomen Cup-avauksessa, kun Rajupaja Areenalle vastustajaksi luistelee GrIFK. Osta lippu TÄSTÄ ja tule tarkastamaan herran otteet paikan päälle! 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää