Nieminen ja Lahtinen TUTOon

Otto Nieminen ja Timi Lahtinen siirtyvät HC TPS:stä TUTO Hockeyn riveihin. Niemisen sopimus kestää joulutaukoon asti, ja Lahtinen palaa suunnitelman mukaisesti.

Viime kaudella Nieminen edusti lainakomennuksella SaPKoa ja kuusi peliä tuottivat tehot 4+1. Tällä kaudella 20-vuotias hyökkääjä on pelannut Liigaa neljä ottelua.

”Nieminen on erittäin nopea pelaaja, hyvälllä laukauksella varustettu ja urheilija viimeisen päälle. Erittäin hyvä vahvistus meille matkalla jouluun”, kuvailee TUTOn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola.

Lahtinen palaa TUTOon

Hyökkääjä Timi Lahtinen puolestaan palaa alkuperäisen suunnitelman mukaan takaisin TUTOn riveihin. 21-vuotias hyökkääjä pelasi TPS:n riveissä neljä Liiga-ottelua.

”Timin homma jatkuu alkuperäisen suunnitelman mukaan. Loukkaantumiset Liigassa saattavat vaikuttaa, mikäli sellaisia tulee”, Aittola sanoo.

”Oton siirto ja Timin paluu tulevat hyvään ajankohtaan, kun nyt alkavat sitten flunssa-aallot ja influenssat vaikuttaa kunnolla.”

Lahtinen on pelannut kuluvalla kaudella TUTOssa Mestistä 8 ottelua, joissa on syntynyt tehopisteet 4+5=9.

Jaa eteenpäin:

TUTO Hockey ja Niklas Grönlund ovat yhteisymmärryksessä purkaneet kautta 2023-2024 koskevan pelaajasopimuksen. Uusi seura tiedottaa asiasta...

Lue lisää

Mestis-seurojen tiedote Mestis-seurojen puheenjohtajat järjestivät torstaina 30.11. yhteisen tapaamisen, jossa aiheena oli Mestiksen rooli tulevassa suomalaisen...

Lue lisää

TUTOn Liiga-lisenssihakemus on edelleen voimassa TUTO Hockey on tänään, tiistaina 28.11., saanut Liigan lisenssikomitean puheenjohtajalta tiedon,...

Lue lisää