Nieminen ja Lahtinen TUTOon

Otto Nieminen ja Timi Lahtinen siirtyvät HC TPS:stä TUTO Hockeyn riveihin. Niemisen sopimus kestää joulutaukoon asti, ja Lahtinen palaa suunnitelman mukaisesti.

Viime kaudella Nieminen edusti lainakomennuksella SaPKoa ja kuusi peliä tuottivat tehot 4+1. Tällä kaudella 20-vuotias hyökkääjä on pelannut Liigaa neljä ottelua.

”Nieminen on erittäin nopea pelaaja, hyvälllä laukauksella varustettu ja urheilija viimeisen päälle. Erittäin hyvä vahvistus meille matkalla jouluun”, kuvailee TUTOn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola.

Lahtinen palaa TUTOon

Hyökkääjä Timi Lahtinen puolestaan palaa alkuperäisen suunnitelman mukaan takaisin TUTOn riveihin. 21-vuotias hyökkääjä pelasi TPS:n riveissä neljä Liiga-ottelua.

”Timin homma jatkuu alkuperäisen suunnitelman mukaan. Loukkaantumiset Liigassa saattavat vaikuttaa, mikäli sellaisia tulee”, Aittola sanoo.

”Oton siirto ja Timin paluu tulevat hyvään ajankohtaan, kun nyt alkavat sitten flunssa-aallot ja influenssat vaikuttaa kunnolla.”

Lahtinen on pelannut kuluvalla kaudella TUTOssa Mestistä 8 ottelua, joissa on syntynyt tehopisteet 4+5=9.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää