Nico Vuorijärvelle sopimus – Vertti Virtaniemi siirtyy HC Indians Kaarinaan

Nico Vuorijärven otteet vakuuttivat tryout-jaksolla TUTOn ja joukkue on solminut pelikauden kattavan sopimuksen Vuorijärven kanssa.

”Vuorijärven kiekollinen pelirohkeus ja pelitaitavuus ovat korkeaa luokkaa Mestikseen. Asenne, jolla Vuorijärvi lähti hakemaan pelipaikkaa, oli todella kova. Vuorijärvi on ilman muuta vahvistus ryhmäämme. Mies osaa pelata”, kuvailee TUTOn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola.

Virtaniemi Kaarinaan

Vertti Virtaniemi puolestaan siirtyy HC Indians Kaarinaan. Urheilutoimenjohtaja Aittola kiittelee pelaajaa erityisesti asenteesta, jolla tämä lähti mukaan. Hän kertoo, että Virtaniemi harjoitteli todella kovaa ja sai reilun mahdollisuuden tavoitella paikkaa joukkueessa.

”Vertti on fiksu jätkä, mutta hän jäi meillä rankingissa pelaavan puolustuksen ulkopuolelle, joten hänen kannaltaan parhaaksi vaihtoehdoksi muodostui Suomi-sarjaan palaaminen”, toteaa Aittola.

Virtaniemen sopimus TUTOn kanssa on purettu yhteisymmärryksessä.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää