Nico Lehto TUTO-paitaan

TUTO Hockey on solminut ensi kauden kattavan sopimuksen puolustaja Nico Lehdon kanssa. Lehto siirtyy TUTOn paitaan Mestiksen mestarijoukkue KooKoo:n riveistä.

– Olen erittäin tyytyväinen, että saimme Nico Lehdon kanssa neuvottelut valmiiksi ja mies pukeutuu ensi kaudella TUTO-paitaan. Lehto on joukkuetta rakennettaessa ollut yksi niistä pelaajista Virkin ja Tuohilammen kanssa jotka ehdottomasti haluttiin tulevaksi kaudeksi TUTOon, Elmo Aittola kommentoi tuoretta hankintaa.

– Lehto sopii loistavasti siihen muottiin jota olemme halunneet tämän kauden puolustuksessa korostaa – hyvä kiekon kanssa, pelaamaan pystyvä monipuolinen miehen kokoinen puolustaja, joka pelaa tylysti sekä karheasti. Lehto on kiekollisesti erittäin varma pelaaja ja potentiaali avata pistesaraketta tuntuvasti on olemassa. Lehdon vahvuudet tulevat korostumaan joukkueen pelitavan myötä, johon Lehto istuu erittäin hyvin, Aittola lisää.

Joukkueen rakennus on tällä hetkellä hyvällä mallilla, mutta vielä muutamia ruutuja on täytettävänä. Erityisen valmiilta näyttää puolustusosasto.

– Puolustuksen osalta rakennustyö on tässä vaiheessa lähes valmis, neuvottelemme vielä yhden nuoren lupaavan puolustajan sisääntulosta. Kokonaisuuteen puolustuksen osalla olen erittäin tyytyväinen, saimme haluamamme pelaajat tänne. Meillä on kasassa tulevaksi kaudeksi erittäin hyvin liikkuva, isokokoinen, monipuolinen pakisto joka pystyy pelaamaan kiekon kanssa. Kokonaisuutta tarkisteltaessa päädyimme siihen ratkaisuun aikaisessa vaiheessa, että emme pelitavallisesti tarvitse oikea käsi alhaalla pelaavia puolustajia.

Hyökkäykseen ja maalinsuulle Aittola lupaa lisää kilpailua:

– Joukkueen kokonaisrakenteesta voimme päivittää sen verran, että maalivahtiosastolla on tapahtumassa sisäänpäin tulevaa liikennettä. Hyökkäyksen osalta asiat etenevät rauhallisesti; olemme seuloneet ne pelaajat joista olemme kiinnostuneita ja etenemme heidän kanssaan. Uskon tässä vaiheessa, että hyökkäykseen tulee vielä 3-4 pelaaja.

 

TUTO Hockeyn toimiston väki aloittaa kesälomansa tänään ja toimisto on seuraavan kerran auki 4.8. Hyvää kesää!

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää