Näillä testituloksilla lähtee Mestiksen kovin lämäri

Aki Keinäsellä on todistetusti yksi Mestiksen tehokkaimmista laukauksista. Viime vuonna käydyssä Mestiksen Allstars -ottelussa Keinänen löi tauluun kovimmat lukemat. Minkälaista fysiikkaa sitten tarvitaan Mestiksen maalikuninkaalta? Tähän kysymykseen etsimme vastausta tuoreen yhteistyökumppanimme Vireän kanssa, jonka tiloissa Keinänen kävi kehonkoostumusmittauksessa.

Oma kunto selville minuutissa ilman hikoilua

Kehonkoostumusmittaus tehdään InBody-laitteella. Mittaus kestää noin minuutin. Testi sopii kaikille iästä tai kuntotasosta riippumatta. Mittaukseen voi tulla ihan uteliaisuuttaan kertaluonteisesti. Parhaiten se palvelee erilaisten kunto- tai ruokavaliokuurien seurannassa, jolloin testi tehdään ennen ja jälkeen kuurin, kertoo Vireän Olli Määttänen.

Mestiksen maalitykki huikeassa kunnossa

Akin tulokset olivat aivan huippuluokkaa. Vireän kaikkien aikojen listalla niillä noustaan tällä hetkellä kärkipaikalle. Vastustajien maalivahtien kannattaakin virittää ekstratoppaukset TUTOa vastaan, sillä fysiikan puolesta toissa vuoden maalikuningas on huippukunnossa. Katso Kenin testitulokset TÄSTÄ!

– Alkuun vähän jännitti ja mittauksen aikana taisi nousta vähän tuskahikeä pintaan, kun ei tiennyt mitä tuleman pitää. Testi sinänsä oli erittäin vaivaton ja nopea. Tulokset omalta osaltaan vahvistivat sen, että nyt pitäisi miehen olla elämänsä kunnossa, Aki Keinänen päättää.

Varaa oma aikasi kattavaan kehonkoostumuksen mittaukseen kätevästi Vireän nettiajanvarauksesta www.virea.fiTsekkaa myös Vireän kampanjat Facebookista osoitteesta www.facebook.com/vireaturku.

 

Keni ja Vireän Olli Määttänen.

Jaa eteenpäin:

Suomen Jääkiekkoliitto palkitsee vuosittain sarjojen pelaajia hyvistä suorituksista. Kauden 2022-2023 Mestiksen opiskelijapalkinnon on voittanut TUTO Hockeyn...

Lue lisää

Viimeisessä runkosarjan pelissä lauantaina 18.3. nähtiin ansaittu palkitseminen! Kultainen kypärä on Veikkauksen symboli Mestiksessä. Mestiksessä jokaisen...

Lue lisää

Runkosarja lyötiin pakettiin makoisalla 4-3 kotivoitolla Forssalaisista. Kevät kuitenkin jatkuu ja pudotuspelikevät käynnistetään Villi kortti -kierroksen...

Lue lisää