Näe tarjoushintaan sekä TUTOn että Interin ottelu

TUTO Hockey tarjoaa kaikille FC Interin peliin meneville mahdollisuuden tulla seuraamaan kotiavausta ja Jonne Virtasen ensiesiintymistä Marli Areenalla tarjoushintaan. TUTOn kotiavaus alkaa Marli Areenalla heti kun Interin peli on päättynyt Veritas Stadionilla.

Urheilun ystävän superlauantai Kupittaalla

Kupittaalla nähdään tulevana lauantaina urheilun ystävien superpäivä, kun FC Inter pelaa mestaruuskamppailun kannalta äärimmäisen tärkeän kotiottelun FC Honkaa vastaan ja myöhemmin illalla TUTO Hockey kohtaa Kiekko-Vantaan Mestis-kauden kotiavauksessa. TUTOn ottelu on myös Jonne Virtaselle ensimmäinen peli Marli Areenalla TUTO-paidassa.

Jonne Virtanen nähdään lauantaina TUTO-paidassa Marli Areenalla klo 19 (Kuva: Hannu Tuominen)

Näe molemmat pelit paikan päällä

Parasta lauantaissa on, että urheilun ystävät pystyvät seuraamaan molemmat ottelut alusta loppuun paikan päällä. FC Interin peli alkaa klo 17.00 Veritas stadionilla ja päättyy noin klo 18.45, joten ottelusta ehtii hyvin siirtymään TUTO Hockeyn kotiavaukseen, jossa kiekko tippuu jäähän klo 19.00 Marli Areenalla.

Interin peliin meneville lippu TUTOn matsiin 10 eurolla

TUTO on tehnyt oman lipun niille, jotka menevät katsomaan FC Interin ottelua ja haluavat sen jälkeen tulla seuraamaan kotiavaustaan ja Jonne Virtasen debyyttiä TUTO-paidassa. TUTO tarjoaa FC Interin päivän matsilippua tai Interin kausikorttia näyttämällä pääsylipun kotiavaukseen 10 eurolla (normaali pääsylipun hinta 20 euroa). Superlauantain lippu on on myynnissä vain Marli Areenan lipunmyynnissä lauantaina klo 18.00 alkaen.

Parkkipaikat vähissä, tule ajoissa ja suosi julkisia

TUTO Hockey ja FC Inter odottavat otteluihinsa selvästi normaalia suurempaa yleisömäärää. Kupittaan alueen parkkipaikat ovatkin varmasti melko tiukassa, joten jos saavut otteluun omalla autolla varaathan riittävästi aikaa parkkipaikan etsintään. TUTO ja Inter suosittelevat jättämään oman auton kotiin ja suosimaan lauantaina bussia, pyörää tai kävelyä jos se suinkin on mahdollista.

Kupittaan Superlauantai 28.9.2019

FC Inter – FC Honka Veritas Stadionilla lauantaina 28.9. klo 17

TUTO Hockey – Kiekko-Vantaa Marli Areenalla lauantaina 28.9. klo 19

Jaa eteenpäin:

TUTOn ja Ravintola Denniksen yhteistyö jatkuu myös kaudella 2024-2025! ”Olemme TUTOssa erittäin kiitollisia, että saamme jatkaa...

Lue lisää

Kasper Koskinen TUTOn sopimuspelaajaksi  TUTO Hockey on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Kasper Koskisen kanssa. Alkukauden TPS:stä...

Lue lisää

TUTO Hockey ja Esko Gröhn ovat purkaneet kautta 2023-2024 koskeneen pelajaasopimuksen yhteisymmärryksessä. TUTO kiittää Eskoa panoksestaan...

Lue lisää