Näe A-nuorten ja edustuksen pelit lauantaina ilmaiseksi

TUTO Hockeyn A-nuorilla ja edustuksella on lauantaina tärkeät kotiottelut Marli Areenalla ennen joulutaukoa. TUTO tarjoaa jokaiselle A-nuorten peliä katsomaan tulevalle lipun illan Mestis-otteluun.

A-nuoret taistelevat kärkipaikoista

TUTO Hockeyn A-nuoret ovat pelanneet vahvan syyskauden ja joukkue majailee sarjan kärkiviisikossa ennen joulutauolle siirtymistä. Voittamalla tämän vuoden viimeisessä ottelussa Tampereen KooVeen lauantaina (19.12.), joukkueella on mahdollisuus nousta sarjassa kolmanneksi ja kaventaa ero kärkijoukkueeseen vain kahteen pisteeseen. Ottelu alkaa Marli Areenalla lauantaina klo 13.50 ja siihen on yleisöllä vapaa pääsy.

Lauantaina Marli Areenalla kiekkoilun superpäivä

A-nuorten pelin päätyttyä Marli Areenalla alkaa heti perään TUTOn ja Kokkolan Hermeksen välinen Mestis-ottelu. Värikkään syksyn pelannut TUTO on löytänyt joulukuussa voittovireen ja lähtee lauantain peliin neljän voiton putkessa. Voittojen myötä sarjasijoituskin on noussut ja matkaa kotietuun edellyttäville sijoille on enää kolme pistettä. Sarjanousija Hermes on pelannut pirteän alkukauden ja on tällä hetkellä kiinni viimeisessä playoff-paikassa.

Näe kaksi matsia ilmaiseksi

TUTO tarjoaa kiekon superpäivään ilmaisen lipun kaikille, jotka saapuvat katsomaan jo A-nuorten ottelua Marli Areenalle klo 13.50. Mikäli et ehdi aivan alkuun, niin ei hätää. Lippuja saa klo 14.10 asti. Lipulla pääset katsomaan myös illan Mestis-ottelun TUTO Hockey – Hermes.

Marli Areenan kioski auki jo A-nuorten pelissä

Marli Areenan Hippoksentien päädyssä sijaitseva kioski ja Menestystarinat-pääty palvelevat janoisia ja nälkäisiä katsojia jo A-nuorten ottelussa. Kioskeissa ja fanituotepisteessä on puolestaan huikeita tarjouksia klo 16.00-16.45 välisenä aikana.

Kiekkoilun superpäivä Marli Areenalla lauantaina 19.12.2015

Nuorten Mestis: TUTO Hockey – KooVee  klo 13.50

Mestis (edustus): TUTO Hockey – Hermes klo 17.00

Mikäli et pääse katsomaan A-nuorten peliä, voit hankkia liput illan Mestis-otteluun tästä.

Jaa eteenpäin:

Mestarimaalivahti Petri Koivisto on poissa TUTO Hockeyn on tavoittanut suru- uutinen, seuran entinen maalivahti Petri Koivisto...

Lue lisää

TUTOn ja Ravintola Denniksen yhteistyö jatkuu myös kaudella 2024-2025! ”Olemme TUTOssa erittäin kiitollisia, että saamme jatkaa...

Lue lisää

Kasper Koskinen TUTOn sopimuspelaajaksi  TUTO Hockey on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Kasper Koskisen kanssa. Alkukauden TPS:stä...

Lue lisää