Naapurin Maalaiskana Oy:n tuotteita matseihin!

Naapurin Maalaiskana Oy ja TUTO ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2023-2024. Kauden aikana katsomme jatkoa myös seuraaville kausille.

Lisää Naapurin Maalaiskana Oy:sta

Naapurin Maalaiskana Oy on perustettu vuonna 2013 Liedon asemalle. Yrityksen filosofia on hyvin yksinkertainen: Naapurin Maalaiskanalla halutaan tehdä kaikki asiat vähän paremmin ja tavoitteena on tuoda markkinoille vaatimattomasti vain parasta kanaa.

On siis mahtavaa päästä tuomaan tuotteitamme vieläkin tutummaksi, sillä jatkossa Parasta Kanaa maistellaan myös Rajupaja Areenan myyntipisteissä!” kommentoi Maalaiskana Oy:n kaupallinen johtaja Pasi Martikainen

Viimeisten vuosien aikana Naapurin Maalaiskana on ollut mukana tukemassa niin huippu-urheilijoita kuin mahdollistamassa nuorten ja vähävaraisten lapsiperheiden lasten urheilua. Vahvat juuremme Turun seudulla Liedossa lisäsi halukkuuttamme lähteä tukemaan myös paikallista seuraa. TUTOn kanssa löysimme helposti yhteisen sävelen.

Tulevalla kaudella Naapurin Maalaiskanan tuotteita löytyy TUTOn kotipelien myyntipisteistä. Lisäksi yrityksen logot näkyvät niin peliasussa kuin areenalla muutenkin.

Lähdemme yhteistyövuoteen innolla mukaan. Tuleva Mestis-kausi tulee olemaan tasokas ja erittäin mielenkiintoinen!” Martikainen lisää.

Naapurin Maalaiskana toivoo TUTOlle menestystä tulevaan kauteen!

Myyntipäällikkö Törnströmin kommentit yhteistyöstä:

Ensimmäisenä haluamme kiittää Naapurin Maalaiskana Oy:tä ja Pasi Martikaista, että saimme mahdollisuuden lähteä rakentamaan yhteistyötä. Olemme erittäin tyytyväisiä sopimukseen ja että yhteistyö tulee tarjoamaan myös katsojille uuden tuotteen, kun Naapurin Maalaiskanan herkulliset kanapuikot tulevat myyntiin hallin kioskipalveluun. Lisäksi yhteistyö tulee näkymään hallin mainospaikoilla, peliasuissa ja pelaajiemme palkitsemisissa”.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää