Miten karsintasarja toimii?

Tiukka loppukiri ei tällä kertaa kevään playoff-peleihin riittänyt, joten joukkueella on edessään tiukka taisto karsintasarjassa.

Karsintasarja toimii näin:

Mestiksen karsintasarjassa keväällä 2022 on mukana neljä Mestis-joukkuetta ja kaksi Suomi-sarja –joukkuetta. Näistä kuudesta joukkueesta neljä jatkaa Mestiksessä ja kaksi Suomi-sarjassa.

Sarja pelataan kaksinkertaisena, joten yhteensä jokaiselle joukkueelle tulee pelattavaksi 10 peliä (joista 5 kotona, 5 vieraissa). Sarjassa pelataan pisteistä, joten sarjataulukon mukaan ratkaistaan seuraavan kauden sarjataso kunkin joukkueen kohdalla.

Mestis-joukkueista mukana ovat TUTOn lisäksi KOOVEE, SaPKo ja Peliitat. Suomi-sarjan puolella karsintapaikoista taistelevat vielä Hunters (Porvoo), JHT (Kalajoki), Pyry (Nokia) ja D-Kiekko (Jyväskylä). Suomi-sarjasta karsintoihin osallistuvat joukkueet selviävät viikon 13 aikana.

Muutokset otteluohjelmaan mahdollisia, kun Suomi-sarjasta osalistuvat joukkueet selviävät. 

Miten ottelutapahtumaan?

Kausikortit ja TUTO-kortit eivät sellaisenaan ole voimassa enää karsintasarjan peleissä. Saat jatkopelikausikortin verkkokaupastamme nyt 99 € hintaan. Jatkopelikausikortilla saat ottaa jokaiseen kotipeliin kaverin veloituksetta mukaan. Lue lisää ja osta kortti täältä

Myös irtolippuja myydään ennakkoon ja ovella samaan tapaan kuin runkosarjassakin – ottelut päivittyvät Lippu.fi -palveluun viimeistään ensi viikon alussa.

Voucher-liput eivät ole enää voimassa karsintasarjan otteluissa (pl. opiskelijapelistä voitetut opiskelija-voucherit).

Junnu-korteilla pääsee ottelutapahtumaan samoin säännöin kuin runkosarjassakin. 

Nähdään peleissä – yleisön tuki on näissäkin otteluissa erityisen korvaamatonta!

Jaa eteenpäin:

Sairastupaa ei vielä saada täysin tyhjäksi, joten Rauman Lukon hyökkääjät Kim Nieminen ja Sami Päivärinta liittyvät...

Lue lisää

Nyt tarvitaan yhteisön voimaa! Kaupungin värikkäintä lätkää – hyvässä ja pahassa. Tällä hetkellä taloudellisesti haastavassa tilanteessa...

Lue lisää

Rauman Lukon hyökkääjä Kim Nieminen liittyy TUTOn vahvuuteen lauantain otteluun, kun joukkue matkustaa sarjakärki Kiekko-Espoon vieraaksi....

Lue lisää