Mikko Lehtonen loppukaudeksi TUTOon – Kalle Moision suuntana TPS

TUTO Hockey ja Turun Palloseura ovat tehneet loppukautta koskevan vaihtokaupan, kun TPS-puolustaja Mikko Lehtonen ja TUTO-hyökkääjä Kalle Moisio vaihtavat seuroja.

21-vuotias Lehtonen pelasi jo viime kaudella TUTOssa lainalla ja 46 ottelussa syntyivät tehopisteet 5+13=18. Kuluvalla kaudella nuorten maailmanmestari on pelannut Liigaa TPS:n riveissä 37 ottelua, joissa on syntynyt kaksi syöttöpistettä. Mies myös käväisi TUTOssa jo aiemmin tällä kaudella ja jakeli seitsemässä ottelussa neljä syöttöpistettä.

”Puolustuksen vahvistaminen on ollut prioriteetti numero yksi ja tällä vaihtokaupalla saimme ison vahvistuksen loppukaudeksi”, avaa TUTOn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola vaihtokaupan taustoja.

20-vuotias Kalle Moisio on pelannut Mestiksessä kuluvalla sesongilla 36 ottelua tehoin 2+3=5. TPS hankki viime viikolla riveihinsä hyökkääjä Patrik Moision Tampereen Ilveksestä ja nyt myös nuoremman Moision siirron myötä Palloseura saa lisää helpotusta hyökkääjäpulaansa. Molemmat Moisiot ovat TPS-kasvatteja.

Myös Vuorisaloa odotetaan takaisin

TUTOn pelaajisto alkaa ”Bobi” Lehtosen tulon myötä olla valmiina kevääseen, mutta 20-vuotiaan Ässät-laina Teemu Vuorisalon kuntoutumista seurataan tarkasti. Puolustaja iski TUTOssa pelaamissaan 10 ottelussa tehopisteet 3+4=7 ja olisi erinomainen lisä mestaruutta hamuavaan turkulaismiehistöön. 

”Odotamme Vuorisalon palaavan meille loppukaudeksi. Hyökkäyksen osalta meillä on kasassa erittäin laadukas nippu, kun kaikki palaavat sairastuvalta. Pidämme kuitenkin edelleen antennit ylhäällä mahdollisten hankintojen suhteen”, Aittola päättää.

TUTO Hockeyllä on maajoukkuetauon jälkeen edessään kaksi tärkeää kotiottelua, kun keskiviikkona 11.2. vieraaksi saapuu LeKi ja perjantaina 13.2 Marli Areenalla pelataan Hokkia vastaan. Keskiviikon ottelu on opiskelijamatsi, johon opiskelijat pääsevät haalarit päällä ilmaiseksi. Myös laatutakuun myötä kausikortilla tai ottelulipulla saa ottaa kaverin mukaan ilmaiseksi. Hanki liput ennakkoon edullisemmin TÄSTÄ

Perjantain 13.2. Hokki-otteluun on lisäksi tarjolla ennennäkemätön lippukampanja, kun lippu matsiin maksaa sunnuntaihin 8.2. asti vain kuusi euroa. Kannattaa hankkia liput siis jo tällä viikolla TÄSTÄ

 

Mikko ”Bobi” Lehtonen pelaa loppukauden TUTOssa.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää