Mikko Laine siirtyy ulkomaille

Mikko Laine on käyttänyt sopimuksessa olleen ulkomaanoption ja siirtyy loppukaudeksi pelaamaan ulkomaille. Eetu Salmela siirtyy puolestaan Forssaan.

Laine ehti pelata TUTOssa tällä kaudella 41 ottelua tehoin 13+12. Tehojen lisäksi Laine toi nuoreen joukkueeseen kaivattua kokemusta alkukauden aikana.

TUTO Hockeyn toimitusjohtaja Dani Aavinen kommentoi Laineen siirtoa tuoreeltaan seuraavasti:

-Jo syksyllä oli tiedossa, että Mikko on pelaajana parhaassa iässä, joten lähtö isompiin ympyröihin saattaa tulla kesken kauden. Mielellään olisimme nauttineet hänen suorituksista vielä kevään ratkaisupeleissäkin, mutta olemme myös aidosti onnellisia Mikon puolesta, kun hän tämän mahdollisuuden sai. Kiitämme Mikkoa seuralle antamasta panoksesta ja toivotamme hänelle onnea kevään ratkaisupeleihin.

Tavoitimme myös Mikko Laineen, joka oli matkalla jo uuteen seuraan. Hän lähetti alla olevat terveiset koko TUTO-yhteisölle.

TUTOssa on ollut kiva pelata ja toivottavasti Mestiksessä jatkossa pelattaisiin karsintoja. Kupittaalla on hienot olosuhteet jääkiekolle. Nyt tuli mahdollisuus jatkaa loppukausi ulkomailla, ja koin sen hienona mahdollisuutena. Haluankin kiittää TUTOa, pelikavereita ja valmennusta. Toivotaan TUTOlle pitkää kevättä.

Eetu Salmela Forssaan

Alkukauden TUTOssa pelannut puolustaja Eetu Salmela siirtyy loppukaudeksi Forssan Palloseuraan. Salmela ehti pelata TUTOssa tällä kaudella 21 ottelua tehoin 0+1. Hän saapui TUTOn viime kauden aikana ja oli voittamassa kauden päätteeksi pronssia.

TUTO Hockey kiittää Lainetta ja Salmelaa ajasta TUTOssa ja toivottaa onnea kevään ratkaisupeleihin. Mestiksen siirtoaika umpeutuu lauantaina 15.2., TUTO etsii vielä joukkueeseen vahvistuksia, joten pelaajauutisia saattaa olla vielä tulossa.

SEURAAVA KOTIOTTELU

 

 

Jaa eteenpäin:

Mestarimaalivahti Petri Koivisto on poissa TUTO Hockeyn on tavoittanut suru- uutinen, seuran entinen maalivahti Petri Koivisto...

Lue lisää

TUTOn ja Ravintola Denniksen yhteistyö jatkuu myös kaudella 2024-2025! ”Olemme TUTOssa erittäin kiitollisia, että saamme jatkaa...

Lue lisää

Kasper Koskinen TUTOn sopimuspelaajaksi  TUTO Hockey on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Kasper Koskisen kanssa. Alkukauden TPS:stä...

Lue lisää