Mikko Laine siirtyy ulkomaille

Mikko Laine on käyttänyt sopimuksessa olleen ulkomaanoption ja siirtyy loppukaudeksi pelaamaan ulkomaille. Eetu Salmela siirtyy puolestaan Forssaan.

Laine ehti pelata TUTOssa tällä kaudella 41 ottelua tehoin 13+12. Tehojen lisäksi Laine toi nuoreen joukkueeseen kaivattua kokemusta alkukauden aikana.

TUTO Hockeyn toimitusjohtaja Dani Aavinen kommentoi Laineen siirtoa tuoreeltaan seuraavasti:

-Jo syksyllä oli tiedossa, että Mikko on pelaajana parhaassa iässä, joten lähtö isompiin ympyröihin saattaa tulla kesken kauden. Mielellään olisimme nauttineet hänen suorituksista vielä kevään ratkaisupeleissäkin, mutta olemme myös aidosti onnellisia Mikon puolesta, kun hän tämän mahdollisuuden sai. Kiitämme Mikkoa seuralle antamasta panoksesta ja toivotamme hänelle onnea kevään ratkaisupeleihin.

Tavoitimme myös Mikko Laineen, joka oli matkalla jo uuteen seuraan. Hän lähetti alla olevat terveiset koko TUTO-yhteisölle.

TUTOssa on ollut kiva pelata ja toivottavasti Mestiksessä jatkossa pelattaisiin karsintoja. Kupittaalla on hienot olosuhteet jääkiekolle. Nyt tuli mahdollisuus jatkaa loppukausi ulkomailla, ja koin sen hienona mahdollisuutena. Haluankin kiittää TUTOa, pelikavereita ja valmennusta. Toivotaan TUTOlle pitkää kevättä.

Eetu Salmela Forssaan

Alkukauden TUTOssa pelannut puolustaja Eetu Salmela siirtyy loppukaudeksi Forssan Palloseuraan. Salmela ehti pelata TUTOssa tällä kaudella 21 ottelua tehoin 0+1. Hän saapui TUTOn viime kauden aikana ja oli voittamassa kauden päätteeksi pronssia.

TUTO Hockey kiittää Lainetta ja Salmelaa ajasta TUTOssa ja toivottaa onnea kevään ratkaisupeleihin. Mestiksen siirtoaika umpeutuu lauantaina 15.2., TUTO etsii vielä joukkueeseen vahvistuksia, joten pelaajauutisia saattaa olla vielä tulossa.

SEURAAVA KOTIOTTELU

 

 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää