Mikko Laine palaa innolla TUTOon

Viime perjantaina varmistui, että hyökkääjä Mikko Laine palaa TUTOn paitaan kuluvaksi kaudeksi.

Viimeksi kaudella 2016-17 TUTO Hockeyssa pelannut Mikko Laine palaa Marli Areenalle kahden Liigassa vietetyn kauden jälkeen koko kauden sopimuksella. Sopimuksessa on Liigaoptio sekä mahdollisuus siirtyä ulkomaille.  Laine ehti pelata jo viikonlopun avauskohtaamisissa Kiekko-Vantaata vastaan ja alustaa TUTOn kauden avausmaalin Vantaalla.

Laine innolla TUTOon

Laine itse oli innoissaan sopimuksen varmistuttua. Hän on harjoitellut alkusyksyn ajan TUTOn mukana, joten joukkue on tullut jo tutuksi.

”Kiva päästä pelaamaan. Yritän pelata omilla vahvuuksillani, silloin pystyn auttamaan joukkuetta voittamaan pelejä. Meillä on nälkäinen ja nuori ryhmä, joten tarjoamme varmasti vauhdikasta kiekkoa Marli Areenan katsojille.”

”Miksa antaa kaukalossa logolle aina kaikkensa”

TUTO Hockeyn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola oli niin ikään tyytyväinen sopimuksen varmistuttua.

”Miksa antaa kaukalossa logolle aina kaikkensa, harva kaveri hyppää kerta toisensa jälkeen kaukaloon samalla tahtotilalla. Hän vetää jokaisessa pelissä jokaisen vaihdon täysillä. Pitää myös muistaa, että hän on  aktiivi Mestis-pelaajien maalipörssin ylivoimainen ykkönen”

Koko kausi Kupittaalla

Sopimuksen sisältöä Aittola kommentoi seuraavasti:

”On hienoa, että saimme sovittua Miksan kanssa koko kauden sopimuksen. Hän on kolmekymppinen perheellinen kiekkoilija, jos hänellä tulee vielä hyvä mahdollisuus liigaan, emme ole sen esteenä.”

Hanki oma TUTO-korttisi nyt!

TUTO-kortilla näet Mikko Laineen, Jonne ”Monsterimonni” Virtasen ja muiden uusien TUTO-pelurien kaikki pelit Mestiksen runkosarjassa.TUTO-kortin hinta on 119 €! Osta oma korttisi tästä!

Mikko Laine ja Monsterimonni ovat tositoimissa seuraavan kerran keskiviikkona, kun TUTO ja Hermes iskevät yhteen Marli Areenalla klo 18.30. Osta liput tästä

Jaa eteenpäin:

MM-kisoja pelataan taas Tampereella, me lähdemme paikan päälle ja haluamme sinut matkaan mukaan! Luvassa on hyvät...

Lue lisää

Villi kortti -kierrokselta tarttui matkaan jatkopaikka kevään tosipeleihin kahdella otteluvoitolla KeuPasta. Pudotuspelit aloitetaan vierasmatsilla jo tulevana...

Lue lisää

Suomen Jääkiekkoliitto palkitsee vuosittain sarjojen pelaajia hyvistä suorituksista. Kauden 2022-2023 Mestiksen opiskelijapalkinnon on voittanut TUTO Hockeyn...

Lue lisää