Mikko Laine palaa innolla TUTOon

Viime perjantaina varmistui, että hyökkääjä Mikko Laine palaa TUTOn paitaan kuluvaksi kaudeksi.

Viimeksi kaudella 2016-17 TUTO Hockeyssa pelannut Mikko Laine palaa Marli Areenalle kahden Liigassa vietetyn kauden jälkeen koko kauden sopimuksella. Sopimuksessa on Liigaoptio sekä mahdollisuus siirtyä ulkomaille.  Laine ehti pelata jo viikonlopun avauskohtaamisissa Kiekko-Vantaata vastaan ja alustaa TUTOn kauden avausmaalin Vantaalla.

Laine innolla TUTOon

Laine itse oli innoissaan sopimuksen varmistuttua. Hän on harjoitellut alkusyksyn ajan TUTOn mukana, joten joukkue on tullut jo tutuksi.

”Kiva päästä pelaamaan. Yritän pelata omilla vahvuuksillani, silloin pystyn auttamaan joukkuetta voittamaan pelejä. Meillä on nälkäinen ja nuori ryhmä, joten tarjoamme varmasti vauhdikasta kiekkoa Marli Areenan katsojille.”

”Miksa antaa kaukalossa logolle aina kaikkensa”

TUTO Hockeyn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola oli niin ikään tyytyväinen sopimuksen varmistuttua.

”Miksa antaa kaukalossa logolle aina kaikkensa, harva kaveri hyppää kerta toisensa jälkeen kaukaloon samalla tahtotilalla. Hän vetää jokaisessa pelissä jokaisen vaihdon täysillä. Pitää myös muistaa, että hän on  aktiivi Mestis-pelaajien maalipörssin ylivoimainen ykkönen”

Koko kausi Kupittaalla

Sopimuksen sisältöä Aittola kommentoi seuraavasti:

”On hienoa, että saimme sovittua Miksan kanssa koko kauden sopimuksen. Hän on kolmekymppinen perheellinen kiekkoilija, jos hänellä tulee vielä hyvä mahdollisuus liigaan, emme ole sen esteenä.”

Hanki oma TUTO-korttisi nyt!

TUTO-kortilla näet Mikko Laineen, Jonne ”Monsterimonni” Virtasen ja muiden uusien TUTO-pelurien kaikki pelit Mestiksen runkosarjassa.TUTO-kortin hinta on 119 €! Osta oma korttisi tästä!

Mikko Laine ja Monsterimonni ovat tositoimissa seuraavan kerran keskiviikkona, kun TUTO ja Hermes iskevät yhteen Marli Areenalla klo 18.30. Osta liput tästä

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää