Mikko Laine nousi 300 Mestis-ottelun kerhoon

TUTO Hockeyn 26-vuotias Mikko Laine pelasi lauantaina 26.11. 300. Mestis-ottelunsa.

Piikkiössä syntynyt TUTO-kasvatti debytoi Mestiksessä TUTO:n paidassa vuonna 2009. Muutaman ensimmäisen kauden aikana Laine seilasi Liigan, Mestiksen ja A-junioreiden välimaastossa, edustaen Liigassa TPS:aa, Mestiksessä TUTO:a, KooKoo:ta, Jukureita sekä LeKi:ä.

Kaudella 2012-2013 Laineen kiertue pysähtyi Mikkeliin. Laine edusti Jukureita kahden kauden ajan, saldona Jukurit-ajasta Laineelle kertyi Mestiksen mestaruus sekä hopea.

Kaudeksi 2014-2015 Laine palasi takaisin kasvattiseuransa paitaan Aurajoen rannoille ja edustaa nyt TUTO:a kolmatta kautta putkeen. Ja hienosti on Laine TUTO:a edustanut, sillä kahden viime kauden tehot olivat yhteensä 70 pistettä, ja tältäkin kaudelta kasassa on jo tehot 10+9.

”TUTO on kotikaupungin joukkue ja sitä on hieno edustaa. Se koti on myös parasta TUTO:ssa. Loppukaudelta odotan nousujohteista ja tasaista suorittamista itseltä ja koko joukkueelta” Laine kommentoi suhdettaan TUTOon ja loppukauden odotuksiin.

Lainetta ennen Mestiksen 300:n ottelun kerhoon on ehtinyt yhteensä 55 pelaajaa, joten tätä rajapyykkiä ei ihan jokainen pelaaja urallaan saavuta.

Jaa eteenpäin:

MM-kisoja pelataan taas Tampereella, me lähdemme paikan päälle ja haluamme sinut matkaan mukaan! Luvassa on hyvät...

Lue lisää

Villi kortti -kierrokselta tarttui matkaan jatkopaikka kevään tosipeleihin kahdella otteluvoitolla KeuPasta. Pudotuspelit aloitetaan vierasmatsilla jo tulevana...

Lue lisää

Suomen Jääkiekkoliitto palkitsee vuosittain sarjojen pelaajia hyvistä suorituksista. Kauden 2022-2023 Mestiksen opiskelijapalkinnon on voittanut TUTO Hockeyn...

Lue lisää