Mikko Laine nousi 300 Mestis-ottelun kerhoon

TUTO Hockeyn 26-vuotias Mikko Laine pelasi lauantaina 26.11. 300. Mestis-ottelunsa.

Piikkiössä syntynyt TUTO-kasvatti debytoi Mestiksessä TUTO:n paidassa vuonna 2009. Muutaman ensimmäisen kauden aikana Laine seilasi Liigan, Mestiksen ja A-junioreiden välimaastossa, edustaen Liigassa TPS:aa, Mestiksessä TUTO:a, KooKoo:ta, Jukureita sekä LeKi:ä.

Kaudella 2012-2013 Laineen kiertue pysähtyi Mikkeliin. Laine edusti Jukureita kahden kauden ajan, saldona Jukurit-ajasta Laineelle kertyi Mestiksen mestaruus sekä hopea.

Kaudeksi 2014-2015 Laine palasi takaisin kasvattiseuransa paitaan Aurajoen rannoille ja edustaa nyt TUTO:a kolmatta kautta putkeen. Ja hienosti on Laine TUTO:a edustanut, sillä kahden viime kauden tehot olivat yhteensä 70 pistettä, ja tältäkin kaudelta kasassa on jo tehot 10+9.

”TUTO on kotikaupungin joukkue ja sitä on hieno edustaa. Se koti on myös parasta TUTO:ssa. Loppukaudelta odotan nousujohteista ja tasaista suorittamista itseltä ja koko joukkueelta” Laine kommentoi suhdettaan TUTOon ja loppukauden odotuksiin.

Lainetta ennen Mestiksen 300:n ottelun kerhoon on ehtinyt yhteensä 55 pelaajaa, joten tätä rajapyykkiä ei ihan jokainen pelaaja urallaan saavuta.

Jaa eteenpäin:

TUTO ja hyökkääjä Topias Kaski ovat solmineet loppukauden mittaisen sopimuksen. Puolitoista kautta Jukureiden organisaatiossa viettäneen, turkulaislähtöisen...

Lue lisää

Viime viikon kolmessa ottelussa riitti tapahtumia ja käänteitä useamman otteluviikon edestä. Kaksi kotipeliä HK Zemgalea vastaan...

Lue lisää

TUTOn hyökkääjätähti Roope Ranta kävi toimittamassa Lausteen perhekuntoutuskeskukseen 100 kappaletta ottelulippuja TUTOn otteluihin. Perhekuntoutuskeskuksen johtaja Kim...

Lue lisää