Mikko Laine nousi 300 Mestis-ottelun kerhoon

TUTO Hockeyn 26-vuotias Mikko Laine pelasi lauantaina 26.11. 300. Mestis-ottelunsa.

Piikkiössä syntynyt TUTO-kasvatti debytoi Mestiksessä TUTO:n paidassa vuonna 2009. Muutaman ensimmäisen kauden aikana Laine seilasi Liigan, Mestiksen ja A-junioreiden välimaastossa, edustaen Liigassa TPS:aa, Mestiksessä TUTO:a, KooKoo:ta, Jukureita sekä LeKi:ä.

Kaudella 2012-2013 Laineen kiertue pysähtyi Mikkeliin. Laine edusti Jukureita kahden kauden ajan, saldona Jukurit-ajasta Laineelle kertyi Mestiksen mestaruus sekä hopea.

Kaudeksi 2014-2015 Laine palasi takaisin kasvattiseuransa paitaan Aurajoen rannoille ja edustaa nyt TUTO:a kolmatta kautta putkeen. Ja hienosti on Laine TUTO:a edustanut, sillä kahden viime kauden tehot olivat yhteensä 70 pistettä, ja tältäkin kaudelta kasassa on jo tehot 10+9.

”TUTO on kotikaupungin joukkue ja sitä on hieno edustaa. Se koti on myös parasta TUTO:ssa. Loppukaudelta odotan nousujohteista ja tasaista suorittamista itseltä ja koko joukkueelta” Laine kommentoi suhdettaan TUTOon ja loppukauden odotuksiin.

Lainetta ennen Mestiksen 300:n ottelun kerhoon on ehtinyt yhteensä 55 pelaajaa, joten tätä rajapyykkiä ei ihan jokainen pelaaja urallaan saavuta.

Jaa eteenpäin:

alkusarja uuden edessä mestiksessä TUTOn kausi käynnistyi monen vuoden tauon jälkeen U20 Mestiksessä. Kauteen lähdettiin turkulaisimmalla...

Lue lisää

KAUDEN 24-25 KAUSIKORTIT MYYNNISSÄ NYT!  Nyt myynnissä rajoitettu erä kausikortteja erikoishintaan! Jokainen kausikortti on numeroitu, joten...

Lue lisää

TERVETULOA KEVÄÄN 2024 TUTO-RISTEILYLLE! Risteilemme Viking Linen kanssa maailman upeimmassa saaristossa lauantaina 18.5.2024 Varma kevään merkki...

Lue lisää