Mikko Laine jatkaa TUTOssa

Hyökkääjä Mikko Laine on solminut TUTO Hockeyn kanssa kauden 2015-16 kattavan jatkosopimuksen. Laine allekirjoitti samalta istumalta TUTO Hockey Oy:n kanssa myös osa-aikaisen työsopimuksen ja liittyi vahvistamaan TUTOn toimistoketjua osa-aikaisena myyjänä. 

”Olen erittäin tyytyväinen siihen, että Laine jatkaa meillä tulevalla kaudella. Laine meni viime kaudella pelaajana paljon eteenpäin ja on todistanut olevansa erittäin laadukas pelaaja, jonka kanssa vastustajat saavat olla jatkuvasti hereillä. Mikko on harjoitellut koko kesän ryhmän mukana ja on loistavassa kunnossa. Laine on erittäin laadukas vahvistus meille”, kommentoi TUTOn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola.

Myös Laineella oli selvät sävelet, miksi hän haluaa jatkaa TUTOssa. 

”Ykköstekijöinä olivat laadukas harjoittelu ja laadukas valmennus sekä sitä kautta tavoitteellinen ja eteenpäin menevä joukkue”, Laine kertoo.

Tehoja myös toimiston puolelle

TUTOn toimitusjohtaja Dani Aavinen on tyytyväinen saadessaan Laineesta apua myös toimiston puolelle.

”Tavoitteellisen huippu-urheilun ja siviilityön yhdistäminen on monelle pelaajalle haastavaa, mutta tulevaisuuden kannalta hyödyllistä. Olemme TUTOssa jo reilun vuoden ajan kartoittaneet mahdollisuutta tarjota jollekin pelaajalle pelaamisen ohella työpaikkaa myös toimiston puolella.”

”Aiemmin tuplapestistä oli puhetta jo Antti Virtasen ja Timo Pärssisen kanssa, ja viime kaudella Anton Kokkonen oli parin kuukauden ajan toimistolla päivätöissä. Nyt Laineen kohdalla tehtiin kuitenkin suoraan koko runkosarjan kestävä sopimus. Mikko on siviilikoulutukseltaan kiinteistövälittäjä ja luonteeltaan hyvin myyntityöhön sopiva, joten päätös tuplapestistä oli helppo”, kuvailee Aavinen.

Laine itse kommentoi tuplapestiään jääkiekkoilijan itsevarmuudella.

”Koitetaan hoitaa hommat niin, että mökki on täydempi kuin viime vuonna.”

Jaa eteenpäin:

Naapurin Maalaiskana Oy ja TUTO ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2023-2024. Kauden aikana katsomme jatkoa myös seuraaville...

Lue lisää

Uusi Mestis-kausi ja ensimmäinen runkosarjaottelu lähestyy nopeasti! Olemme ymmärrettävästi saaneet paljon kyselyitä kausikorteista, jotka on tilattu...

Lue lisää

Nykyisen työntekijän siirtyessä urallaan eteenpäin, TUTO Hockey hakee organisaatioonsaPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ TUTO Hockey pelaa kaupungin värikkäintä lätkää Kupittaalla...

Lue lisää