Mikko Laine is back!

Mikko Laine on tehnyt TUTO Hockeyn kanssa kautta 2020-21 koskevan pelaajasopimuksen. Sopimuksessa on Liigaoptio sekä mahdollisuus siirtyä ulkomaille.

Laine on TUTOn valmennukselle tuttu pelaaja, sillä hän pelasi viime kaudella TUTOssa ennen kuin siirtyi helmikuun siirtoikkunassa loppukaudeksi Ruotsiin. Päävalmentaja Antti Virtanen olikin tyytyväinen tuoreesta vahvistuksesta.

-Miksa tuo meille paljon lisää kokemusta, johtajuutta ja monipuolisuutta hyökkäykseen. Todella luotettava asennepelaaja joka antaa kentällä aina kaikkensa joukkueen eteen ja tuo siinä samalla tehoja hyökkäykseen. Loistava laukaus ja liike edelleen Mestiksen kärkeä.

Laine itse on myös tyytyväinen päästessään pelaamaan tuttuun ympäristöön.

”Kiva päästä pelaamaan pitkän tauon jälkeen. Koitan olla esimerkkinä nuoremmille omalla tekemisellä. Mennään päivä kerrallaan ja tehdään hyvin hommia niin varmasti näkyy tuloksessa”

Kotiavaus perjantaina sarjanousija Kiekko-Espoota vastaan.

TUTO Hockeyn kausi alkaa torstaina (24.9.) vieraspelillä KooVeeta vastaan. Ensimmäinen kotipeli on vuorossa perjantaina (25.9.), kun kovilla nimillä vahvistunut sarjanousija Kiekko-Espoo saapuu Marli Areenalle. Hanki liput perjantain kotiavaukseen TÄSTÄ.

Jaa eteenpäin:

Suomen Jääkiekkoliitto palkitsee vuosittain sarjojen pelaajia hyvistä suorituksista. Kauden 2022-2023 Mestiksen opiskelijapalkinnon on voittanut TUTO Hockeyn...

Lue lisää

Viimeisessä runkosarjan pelissä lauantaina 18.3. nähtiin ansaittu palkitseminen! Kultainen kypärä on Veikkauksen symboli Mestiksessä. Mestiksessä jokaisen...

Lue lisää

Runkosarja lyötiin pakettiin makoisalla 4-3 kotivoitolla Forssalaisista. Kevät kuitenkin jatkuu ja pudotuspelikevät käynnistetään Villi kortti -kierroksen...

Lue lisää