Mikke Levo – Ronski ja vihattu vasen pakki

Viime vuoden tapaan myös tänä kesänä tullaan julkaisemaan erilaisia haastattelusarjoja, joiden myötä TUTO-pelaajat tehdään yksi kerrallaan yleisölle entistä tutummiksi. Ensimmäisenä vuorossa on sosiaalisessa mediassa toivottu Mikke Levo, joka luonnehtii itseään varsin karulla tavalla.

Morjesta Mikke! Lähdetään liikkeelle ihan alusta saakka, eli minkä ikäisenä aloitit jääkiekon pelaamisen ja minkä takia?

-Tarkkaa ikää en muista, mutta varmaan aika lailla 3-4 -vuotiaana tuli vedettyä ekat piirrot luistimilla. Ei ole mitään tiettyä syytä siihen, miten valinta osui juuri jääkiekkoon!

Minkälaisia muistoja sinulla on junioriuraltasi?

-Junnu-uralta ei nyt kauhean paljoa mitään muistoja ole, muuta kuin hyvät jengikaverit.

Muutama vuosi takaperin siirryit 44 Liiga-ottelun jälkeen Suomi-sarjaan Nokian Pyryn riveihin. Millainen tarina tuon siirron takaa löytyy?

-Se on niin pitkä tarina, että sitä varten tarvittaisiin koko aukeaman kokoinen juttu. Mutta lyhykäisyydessään siinä vaiheessa asiat eivät oikein osuneet toistensa kanssa yhteen ja piti itsekin miettiä tarkkaan, mitä haluan.

Tampereen ja Nokian vuosien jälkeen siirryit Turkuun ja TUTOon, jossa takana on nyt yksi kausi. Millaiset fiilikset tällä hetkellä?

-Todella hyvät fiilikset ekasta kaudesta ja olen varma, että myös tulevastakin kaudesta jää hyvät muistot!

Niin, millaisilla tavoitteilla rakennetaan niitä hyviä muistoja myös tulevasta kaudesta?

-Siihen vaaditaan kovia pelejä ja vielä enemmän turkulaisia halliin!

Minkälaisia tavoitteita ja unelmia sinulla on jääkiekkoilijana?

-Tavoitteitahan on vaikka ja mitä, mutta niiden suhteen täytyy olla aina myös realistinen. Mutta olisihan se kiva pelata vielä täysipäiväisenä ammattilaisena.

Ammattilaisuudesta puheen ollen. Kuka on idolisi jääkiekkoilijana?

-Jere Karlsson!

Jere Karlsson idolina ja ammattilaisuus tähtäimessä. Mutta miten kuvailisit itseäsi pelaajana?

-Ronski ja kaikkien vihaama vasen pakki.

Suomen ja etenkin Turun äärimmäisen upea kesä on juuri puhjennut kauneimpaan kukkaansa. Mitä sun kesääsi kuuluu?

-Töitä tehdessä se suurimmaksi osaksi menee, mutta kyllä välillä pitää myös nauttia ja se on silloin joko mökillä tai järvellä.

Teksti: Jyri Sulander

Vastustajille ”Murheellisten laulujen maan” tarjoavan Mikke Levon ja muiden TUTO-pelaajien otteita seuraat edullisemmin TUTO-kortilla, joka on Early Bird -tarjouksessa vielä toukokuun loppuun (31.5.) saakka. Oman TUTO-korttisi voit tilata TÄSTÄ!

Jaa eteenpäin:

Naapurin Maalaiskana Oy ja TUTO ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2023-2024. Kauden aikana katsomme jatkoa myös seuraaville...

Lue lisää

Uusi Mestis-kausi ja ensimmäinen runkosarjaottelu lähestyy nopeasti! Olemme ymmärrettävästi saaneet paljon kyselyitä kausikorteista, jotka on tilattu...

Lue lisää

Nykyisen työntekijän siirtyessä urallaan eteenpäin, TUTO Hockey hakee organisaatioonsaPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ TUTO Hockey pelaa kaupungin värikkäintä lätkää Kupittaalla...

Lue lisää