Mikke Levo jatkaa TUTOssa!

Puolustaja Mikke Levo jatkaa TUTOssa myös kaudella 2018-2019.

Kovaotteisena oman pään sheriffinä tunnettu Mikke Levo jatkaa TUTOssa yksivuotisella sopimuksella. Ilveksessä kiekko-oppinsa saanut Levo siirtyi TUTOn riveihin täksi kaudeksi Suomi-sarjassa pelaavasta Nokia Pyrystä, jossa hän pelasi edelliset kaksi kautta. 

Kuluvalla kaudella Levo ehti pelata runkosarjassa 48 ottelua tehoin 2+7=9, kun taas pudotuspeleissä Oriveden Fortunan kasvatin tilille on kertynyt 13 ottelua ilman tehopisteitä.

”Hän on puolustuksemme kärkihahmoja”

TUTO Hockeyn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola on mielissään siitä, että suureen rooliin joukkueessa noussut Levo jatkaa Turussa myös tulevalla kaudella.

”Levo otti paikkansa joukkueesta ja on ollut läpi kauden erittäin tärkeä kärkipuolustaja ryhmässämme. Hän on puolustuksemme kärkihahmoja ja tulee nousemaan ensi kaudella vieläkin suurempaan rooliin. Levolla on vielä hieno tulevaisuus edessä, jonka hän saavuttaa tekemällä entistäkin enemmän töitä.”

Aittola avaa myös hieman Levon jatkon sopimusteknistä puolta.

”Levon sopimus tehtiin valmiiksi jo viime vuoden puolella ja nyt on hyvä paikka julkistaa se. Sopimus kattaa ensi kauden, eikä se sisällä mitään pykäliä.”

Onnistunut kausi

Levo itse kertoo jatkavansa Marli Areenalla hyvillä fiiliksillä.

”Todella hyvillä fiiliksillä jatkan TUTOssa. Tämä oli juuri sitä, mitä itse halusin ja oli hienoa, että seura osoitti kiinnostusta jatkaa sopimusta.”

Levon, kuten myös koko joukkueen kausi on ollut erittäin onnistunut. Siitä huolimatta joukkueen ykköstavoite on vielä saavuttamatta.

”Kausi on ollut todella hieno ja nyt ollaan just siinä paikassa, mihin alku kaudesta asti ollaan haluttu. Vaikka välillä on ollut huonojakin hetkiä, ollaan koko ajan tiedetty joukkueena, mitä halutaan ja kannu on ollut ainoa tavoite.”
 

Seuraavan kerran Kupittaan sheriffi esiintyy kotiyleisön edessä tulevana perjantaina (13.4.) pelattavassa Mestiksen 4. finaaliottelussa. Edullisemmat ennakkoliput perjantain matsiin TÄSTÄ!

 

Jaa eteenpäin:

TERVETULOA KEVÄÄN 2024 TUTO-RISTEILYLLE! Risteilemme Viking Linen kanssa maailman upeimmassa saaristossa lauantaina 18.5.2024 Varma kevään merkki...

Lue lisää

Pukukoppimyyjäiset järjestetään  lauantaina 13.4. TUTOn u20-joukkueen kauden viimeisen kotiottelun yhteydessä Mestis-joukkueen pukukopissa kello 15-16 välillä! Myynnissä...

Lue lisää

TUTOn toimitusjohtaja Kimmo Hollménin kiitokset kaudesta 2023-2024 364 päivää sitten astelin ensimmäisen kerran TUTO Hockeyn toimistolle...

Lue lisää