Miika Elomo siirtyy Stårhamariin

TUTO Hockeyn päävalmentaja Miika Elomo siirtyy Norjan pääsarjassa pelaavan Stårhamarin päävalmentajaksi.

TUTO Hockeyn päävalmentajana viimeisen neljän kauden aikana toiminut Miika Elomo siirtyy urallaan eteenpäin ja valmentaa tulevaisuudessa Norjassa Stårhamarin joukkuetta. Elomon mahdollinen siirtyminen ulkomaille on ollut seurajohdon tiedossa jo aikaisin keväällä ja uuden päävalmentajan kartoitustyö on ollut käynnissä jo siitä asti.

Toimitusjohtaja Roope Paltta kiittää Miikaa organisaation urheilupuolen kehittämisestä ja muistuttaa samalla TUTO Hockeyn olevan erinomainen kasvupaikka ammattijääkiekkoilun parissa toimiville.

–Olen vilpittömän onnellinen Miikan puolesta. Hän saa nyt hienon haasteen ja mahdollisuuden norjalaisen huippuseuran peräsimessä. Hän teki erinomaista työtä joukkueemme valmennuksessa ja hänen alaisuudessaan TUTO Hockey saavutti urheilullisesti kovimman sijoituksensa viimeisen vuosikymmenen aikana.

Miika Elomo kommentoi uutta tulevaisuuttaan kiitollisena.

–Ensinnäkin on pakko pysähtyä hetkeksi kiittämään menneistä neljästä kaudesta. On ollut aivan mahtavaa aikaa ja siitä kiitos kuuluu monelle eri ihmiselle. Tätä matkaa on tehty yhdessä kannattajien, yhteistyökumppaneiden, toimiston ja kaikkien hallilla kohdattujen ihmisten kanssa. Eikä tämä mahdollisuus ei olisi tullut eteeni ilman TUTOa. Omalle uralleni tämän on iso onnistuminen, jonka mahdollisti rauha tehdä päivittäin töitä yhdessä Marko Kiprusoffin ja muun valmennuksen kanssa. Ja pelaajat ansaitsevat sen suurimman kiitoksen. Ilman heidän tekemää työtä kentällä, ei tämä olisi mahdollista.

Innostunut Elomo siirtyy Norjaan levollisin mielin, sillä seura ja joukkue voivat ensi kautta silmällä pitäen hyvin.

–Tulevan kauden joukkue on hyvällä mallilla, siellä on hyviä pelaajia ja erinomaisia yksilöitä. Lisäksi tulevaisuus näyttää siltäkin osalta hyvältä, että A-nuoret ovat paitsi nousseet ASM-Liigaan, myös vakiinnuttaneet paikkansa siellä todella uskottavasti.

Tulevan valmennuksen osalta urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola on tehnyt töitä kevään ajan.

–Suhtaudun ilolla sekä ylpeydellä siihen, että Elomon ura jatkuu suurseurassa. Miikan päivittäinen työ pelaajien kehittäjänä on huomioitu myös muualla ja tämä on palkinto sille sekä hänen omalle kehitykselleen valmentajana. Elomo on kasvanut huippuvalmentajaksi ja voimme tästä olla organisaationa ylpeitä. TUTO Hockey Oy:n hallitus kokoontuu maanantaina miettimään vaihtoehtoja tulevaksi valmentajaksi.

TUTO Hockey tiedottaa tulevasta päävalmentajasta heti, kun asiat selviävät ja nimet ovat sopimuksessa. Lisätiedot valmentajauutiseen liittyen antaa TUTO Hockeyn toimitusjohtaja Roope Paltta.

 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää