Mies Kupittaan Palvelun takana: Seppo Tahvanainen

TUTO Hockeyn uusin vahvistus on 37-vuotias Seppo Tahvanainen, jonka työnkuvaan kuuluu tytäryhtiö Kupittaan Palvelut Oy:ssä ravintolapalveluiden kehittäminen Marli Areenalla, tapahtumien tekeminen samaisessa hallissa sekä myyntityö. Tahvanainen on taustaltaan ravintoloitsija ja tapahtumantuottaja.

– Aiemmin olin toimitusjohtajana ja ohjelmapäällikkönä Turun Klubilla, kolmen kerroksen ohjelmaravintolassa. Ajautuminen on oikea termi tänne siirtymisessäni. Satuimme istumaan alas toimitusjohtaja Santtu Kiilin kanssa yhteisen tutun kautta, ja keskustelimme TUTO:n kehityksestä ja mitä ideoita molemmilla oli sen suhteen. Tämän seurauksena tulin TUTO: lle töihin. Elämä heittää, kuten sanotaan.

Tahvanaisen oma ambitio mukaan lähtemiseen löytyy rakkaudesta urheiluun.

– Marli Areenan ravintolatoiminta on kehittynyt viimeisen vuoden aikana hurjaa tahtia, joten näen oman tietotaidon olevan omiaan tämän saagan eteenpäin viemiseen ja samalla itseni kehittämisen kannalta tämä pesti on erinomainen; en ole aikaisemmin ollut näin hurjan innostuneen ja kreatiivisen porukan kanssa töissä.

 

Seppo Tahvanainen.

 

Tuore vahvistus on seurannut TUTOn toimintaa mielissään. Meno on ollut hurjaa niin kentällä kuin organisaatiossa tämän kauden aikana. Parannuskohteitakin hän löytää, mutta konkreettisemmin muutoksia nähdään varmasti ensi kaudella.

– Tällä hetkellä muutoksia ei välttämättä näe suoraan fyysisesti, mutta uskon että ensi kaudeksi muutoksia tulee jo yleisönkin silmien eteen. Marli Areena on monitoimihalli, jonne on mahdollista tehdä enemmän tapahtumia kuin mitä tähän saakka siellä on ollut. Hallihan sijaitsee hienolla paikalla, liikenneyhteyksien varrella ja on muuntautumiskykyinen tapahtumaan jos toiseenkin, Tahvanainen hehkuttaa.

Toimitusjohtaja Santtu Kiili tietää Tahvanaisen taustat ja vahvuudet jo entuudestaan:

– Itse olin pitkään ravintola- alalla ja tiedän hyvin mitä Seppo on tehnyt aiemmin joten uskon vahvasti, että saimme kaverin joka varmasti auttaa meitä kehittymään edelleen. Meillä on jatkossakin kovat taloudelliset tavoitteet Kupittaan Palvelulle, koska teimme kesällä merkittäviä investointeja hallin ravintolapalveluihin.

– Kupittaan Palvelu on TUTO Hockey:n tytäryhtiö jonka tuloksella on merkittävä osa ansaintalogiikassamme. Olenkin ilokseni huomannut, että hallin uudet ravintolat ovat toimineet hyvin ja ravintolamyyntimme on kasvanut odotuksien mukaisesti, mutta lisää myyntiä pitää hakea aktiivisesti mm. pelikauden ulkopuolelta erilaisilla tapahtumilla ja tähän työhön Seppo tuo varmasti lisää erityisosaamista, Kiili kommentoi.

 

Jaa eteenpäin:

Naapurin Maalaiskana Oy ja TUTO ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2023-2024. Kauden aikana katsomme jatkoa myös seuraaville...

Lue lisää

Uusi Mestis-kausi ja ensimmäinen runkosarjaottelu lähestyy nopeasti! Olemme ymmärrettävästi saaneet paljon kyselyitä kausikorteista, jotka on tilattu...

Lue lisää

Nykyisen työntekijän siirtyessä urallaan eteenpäin, TUTO Hockey hakee organisaatioonsaPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ TUTO Hockey pelaa kaupungin värikkäintä lätkää Kupittaalla...

Lue lisää