Michael Higgins ja Julius Pohjanoksa vahvistavat TUTOa loppukauden ajan

TUTO on tauolla ollut myös aktiivinen siirtomarkkinoilla. Haaviin tarttuivat yhdysvaltalaispuolustaja Michael Higgins, sekä Kupittaalle tuttu veräjänvartija Julius Pohjanoksa. Urheilukoordinaattori Jouni Virpiö sanailee vahvistuksista näin:

”Michael Higgins on nuori puolustaja, jolla on kova halu kehittyä jääkiekkoilijana. Hän on erittäin fyysinen pelaaja, joka pitää oman maalin edustan puhtaana, tukee mielellään hyökkäyksiä ja omaa kovan laukauksen. Michael on pelannut tehokkaan alkukauden Slovakiassa ja toivottavasti hänen sopeutuminen suomalaiseen pelityyliin käy nopeasti.”

”Julius Pohjanoksa on ikäisekseen jo hyvin kokenut maalivahti. Hän tuo maalivahtiosastolle lisää vaihtoehtoja ja tervettä kilpailua. Lähtökohtaisesti meitä kiinnostaa aina Turusta lähtöisen olevat pelaajat, jotka ovat jo osoittaneet kykynsä tässä sarjassa. Julius on tällaisesta pelaajasta malliesimerkki.”
Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää