Michael Higgins ja Julius Pohjanoksa vahvistavat TUTOa loppukauden ajan

TUTO on tauolla ollut myös aktiivinen siirtomarkkinoilla. Haaviin tarttuivat yhdysvaltalaispuolustaja Michael Higgins, sekä Kupittaalle tuttu veräjänvartija Julius Pohjanoksa. Urheilukoordinaattori Jouni Virpiö sanailee vahvistuksista näin:

”Michael Higgins on nuori puolustaja, jolla on kova halu kehittyä jääkiekkoilijana. Hän on erittäin fyysinen pelaaja, joka pitää oman maalin edustan puhtaana, tukee mielellään hyökkäyksiä ja omaa kovan laukauksen. Michael on pelannut tehokkaan alkukauden Slovakiassa ja toivottavasti hänen sopeutuminen suomalaiseen pelityyliin käy nopeasti.”

”Julius Pohjanoksa on ikäisekseen jo hyvin kokenut maalivahti. Hän tuo maalivahtiosastolle lisää vaihtoehtoja ja tervettä kilpailua. Lähtökohtaisesti meitä kiinnostaa aina Turusta lähtöisen olevat pelaajat, jotka ovat jo osoittaneet kykynsä tässä sarjassa. Julius on tällaisesta pelaajasta malliesimerkki.”
Jaa eteenpäin:

Sairastupaa ei vielä saada täysin tyhjäksi, joten Rauman Lukon hyökkääjät Kim Nieminen ja Sami Päivärinta liittyvät...

Lue lisää

Nyt tarvitaan yhteisön voimaa! Kaupungin värikkäintä lätkää – hyvässä ja pahassa. Tällä hetkellä taloudellisesti haastavassa tilanteessa...

Lue lisää

Rauman Lukon hyökkääjä Kim Nieminen liittyy TUTOn vahvuuteen lauantain otteluun, kun joukkue matkustaa sarjakärki Kiekko-Espoon vieraaksi....

Lue lisää